Σε ο,τι αφορά την λειτουργία της απογευματινής, πρόσθετης εκπαιδευτικής βοήθειας σε μαθητές οικογενειών που έχουν ανάγκη, από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, γίνονται γνωστά τα εξής:

Η ανταπόκριση πολλών εκπαιδευτικών να βοηθήσουν εθελοντικά, είναι μεγάλη. Στην προσπάθειά μας ωστόσο να συγκροτήσουμε τα τμήματα με τους μαθητές που θα παρακολουθήσουν μαθήματα στο κοινωνικό φροντιστήριο παρατηρούνται ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα:

-12ο Γυμνάσιο, το οποίο θα λειτουργήσει ως έδρα για το κοινωνικό φροντιστήριο των νότιων περιοχών της Πάτρας (Παπαναστασίου και Γοργοποτάμου), υπάρχει ανάγκη για καθηγητές Φιλόλογους, Μαθηματικους, Φυσικούς και Χημικούς.
-21ο Γυμνάσιο: το οποίο θα λειτουργήσει ως έδρα για το κοινωνικό φροντιστήριο των βόρειων περιοχών της Πάτρας (Θερμοπυλών και Ανθεμίου), υπάρχει ανάγκη για καθηγητές Φυσικούς και Χημικούς.
-Γυμνάσια: Ρίου, Παραλίας και Βραχνεΐκων, υπάρχει ανάγκη για καθηγητές Φιλόλογους, Μαθηματικους, Φυσικούς και Χημικούς.
-29ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας και στα Δημοτικά Σχολεία: Σαραβαλίου, Δεμενίκων και Ρίου, υπάρχει ανάγκη για δασκάλους.
Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ανά σχολείο έως και τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στα τηλέφωνα: 2610 240196 ή στο mail: [email protected]