Αγώνας Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος για τις κατηγορίες:  Ανδρών,  Εφήβων,  Παίδων,  Παμπαίδων Α΄,  Παμπαίδων Β΄ Μίνι Αγοριών – Γυναικών, Κορασίδων, Παγκορασίδων A΄, Παγκορασίδων Β΄ και Μίνι Κοριτσιών, προκηρύσσεται aπό την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου. 

O αγώνας εντάσσεται  στο πλαίσιο του δασσυλογικού πρωταθλήματος παράλληλα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΣΔΥΠΑΤΡΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΕΟΛΣΜΑΥ), ΣΕΒΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και ώρα 12.00 Δάσος Στροφυλιάς (Καλογριά), Κ. Αχαΐας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ:

- Συμμετοχή στον αγώνα χωρίς κόστος.

- Ο κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να εγγραφεί στις λίστες του αγώνα μέχρι και 15′ πριν την εκκίνηση.

- Με απλή προσωπική υπεύθυνη δήλωση για την κατάσταση της υγείας του.

- Πρόβλεψη για ιατρικό προσωπικό καθώς και για νοσοκομειακό και πρώτες βοήθειες.

- Με επίσημους κριτές του ΣΕΓΑΣ και χρονομέτρηση

- Τροφοδοσία νερού κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς και μετά το τέλος γεύμα αποκατάστασης.

- Νικητές για τη γενική κατηγορία ανδρών και γυναικών.

- δικαίωμα συμμετοχής αθλητές – τριες των Συλλόγων Δρομέων Υγείας – Βετεράνοι αθλητές , αλλά και γενικότερα κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός  που δεν έχει Δελτίο αθλητικής ιδιότητας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και γενικότερα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

Ο αγώνας πραγματοποιείται μέσα στο δάσος της καλογριάς, στην είσοδο που βρίσκεται το μεγάλο κιόσκι. Εφόσον η προσέγγιση γίνει απο την Παλαιά Εθνική οδό, ο αθλούμενος οδηγούμενος προς το δρόμο που οδηγεί στη παραλία στρίβει στο γεφυράκι της διασταύρωσης (που οδηγεί προς την παραλία αριστερά) και μετά από 400μ βρίσκει στο δεξί του χέρι το κιόσκι. Εφόσον μπεί από τη Νεα Εθνική Οδό και προσέγγιση γίνει από το χωριό του Λάππα τότε οδηγούμενος προς τη παραλία θα βρει το κιόσκι (και παρκαρισμένα αυτοκίνητα επί του δρόμου υποχρεωτικά, καθώς απαγορεύεται η είσοδος μέσα στο δάσος) στο αριστερό χέρι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: [email protected] | fb: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.