Υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα και κείμενα για το πώς να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει, πώς να κόψετε τα μαλλιά σας και πότε είναι η κατάλληλη εποχή για μία αλλαγή…

Κανείς δεν μας είπε ποτέ που και πως θα βρούμε τους σωστούς ανθρώπους για να αναλάβουν το hairstyling μας… Άνθρωποι που τους συναντάμε περισσότερο από μια φορά το μήνα και πιστέψτε μας είναι κάτι σαν «προσωπικοί ψυχολόγοι», αφού σε αυτούς θα κατατρέξουμε αν θέλουμε να αλλάξουμε διάθεση και στυλ!

Δύσκολη δουλειά να εντοπίσεις αυτούς τους «συμβούλους» ανάμεσα από μια πληθώρα επαγγελματιών και μη του χώρου και μάλιστα σε μια πόλη όπως είναι η Πάτρα, που έχει παράδοση στην κομμωτική τέχνη…

Βρήκαμε τον άνθρωπο μας και κυρίως σε έναν χώρο που μας… «πάει»!


Θα θέλαμε να γράψουμε πως ο κ. Θωμάς Σούλας είναι ο «γκουρού» του hairstyling αλλά μάλλον θα πέσουμε σε ατόπημα αφού ακόμα και ο ίδιος θέλει να διατηρεί το χαμηλό προφίλ του, ανεξάρτητα από το γεγονός πως έχει δημιουργήσει «σχολή» στην Πάτρα.

Έχει, με λίγα λόγια, φέρει τάσεις του εξωτερικού που μέχρι τότε κανείς δεν δοκίμαζε… Για παράδειγμα ήταν ο πρώτος που δοκίμασε στην Πάτρα πριν πολλά χρόνια το «νέο καρέ» με τις έντονες μύτες και το έντονο φιλάρισμα…

Αφού λοιπόν πέσαμε στο ατόπημα θα σας μιλήσουμε για το κομμωτήριο του κ. Θωμά!

Το «Τhomas Hair dressing room» βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές στην Πάτρα… Στην Παντανάσσης 44 (πλησίον Κορίνθου)…

Ενώ λοιπόν απ έξω είναι σχετικά διακριτικό, μέσα θα εντυπωσιαστείς και θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου… Όχι το τωρινό, εκείνο που είχες φοιτητής/τρια, στο οποίο αξιοποιούσες καθετί παλιό και το τοποθετούσες πρακτικά στον χώρο σου…


Αυτό έκανε, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης. Χρησιμοποίησε το προσωπικό του γούστο και την καλλιτεχνική του φύση και ζωντάνεψε έναν χώρο που σε κάνει να θες να παραγγείλεις καφέ, να πιάσεις κουβέντα και εν τέλει να βγεις ανανεωμένος μετά από την περιποίηση που θα έχεις!

Είναι διώροφο (όλοι οι καλοί χωράνε), διαθέτει πολύ χρώμα, παλιά αντικείμενα αντίκες, ενίοτε «πειραγμένες», δηλαδή βαμμένες, παιχνίδια (ναι θα δείτε και λούτρινα), μικρά κάδρα στολίζουν τους τοίχους, λουλούδια, graffiti και μοναδικούς καθρέπτες!

Μοναδικούς, γιατί ο καθένας έχει την δική του θεματολογία! Άλλοι πιο vintage, άλλοι πιο μοντέρνοι και άλλοι σαν να τους έχουν «πάρει» από αμερικάνικη ταινία των 80ς!


Πραγματικά θα ενθουσιαστείτε αν και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να γίνεται πελάτες στο «Τhomas hair dressing room». Γιατί θα μας πείτε «καλά όλα αυτά, ευχαριστημένοι θα μείνουμε;».

Αρχικά θα πρέπει να ξέρετε πως αν το επισκεφθείτε χωρίς να έχετε ιδέα τι θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας, θα βρείτε το στυλ σας σίγουρα με συμβουλές και κουβέντα από τον κ. Θωμά και τους συνεργάτες του.

Τα προϊόντα είναι τα καλύτερα της αγοράς και αυτό γιατί είναι οι κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο. Αν και θεωρήσαμε υπερβολή τα 1000 και περισσότερα ευρώ που έχουν ξοδευτεί για ψαλίδια, εύκολα καταλάβαμε πως όταν ένα αντικείμενο αποτελεί προέκταση των χεριών σου, πρέπει να έχει κανείς απαιτήσεις.

Στον επάνω όροφο μάλιστα, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες τους στα… άκρα, αφού προσφέρουν περιποίηση μανικιούρ, πεντικιούρ και make up!


Oλοκληρωμένη πρόταση για μια άψογη εμφάνιση!

Έχουν φτιάξει μια ωραία παρέα που μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια σε όλους και που από το πρωί μέχρι το βράδυ δημιουργούν, με πρώτη ύλη το κέφι και τα μαλλιά σας!

Τηλ. επικ. 2610. 22.3000