Ένας 61χρονος διακινητής και ένας (01) παράνομος μετανάστης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. όχημα που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 61χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε κρυμμένους στο πορτ μπαγκάζ έναν (01) αλλοδαπό και τον ανήλικο γιο του στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα . 

Επίσης, ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο. 

Τέλος, μία (01) παράνομη μετανάστρια συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα η ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της και για λογαριασμό του ανήλικου τέκνου της πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα η ανωτέρω αφέθηκε ελεύθερη καθότι συνόδευε το ανήλικο τέκνο της και τελούσε σε προχωρημένη κύηση.