Σε αρκετά καλή κατάσταση έδειξε ότι είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος της Παναχαϊκής, Κατερίνα Κυριακοπούλου, στην ημερίδα στίβου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κόσμα.

Η νεαρή αθλήτρια της Αλέκας Σιούλη στον πρώτο φετινό της αγώνα έκανε άλμα 1.70 και αναδείχτηκε νικήτρια, δείχνοντας ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερα πράγματα από αυτή στη συνέχεια.

Η Κατερίνα Κυριακοπούλου δοκίμασε και στο 1.74 το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες, ωστόσο για ακόμα μία φορά η Πατρινή αθλήτρια ήταν η πρωταγωνίστρια στο άλμα εις ύψος.

Επόμενοι αγώνες για την Κυριακοπούλου είναι η ημερίδα στίβου που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα, η ημερίδα του ΣΕΦ που ακολουθεί και φυσικά στο κλειστό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

Στόχος της άλτριας της Παναχαϊκής είναι το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Αρκετά καλά τα πήγε και ο άλτης της Παναχαϊκής Άγγελος Ρούσος που επίσης συμμετείχε στην ημερίδα.


Ο  Άγγελος Ρούσος έκανε  άλμα στα 6.89m. και κατέκτησε την τέταρτη θέση, δείχνοντας έχει την προοπτική για ακόμα μεγαλύτερα άλματα στη συνέχεια. Τέλος ο Κυριάκος Άτσιος ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με άλμα στα 6.55.

Οι τρεις αυτοί αθλητές είναι και οι τρεις σίγουροι που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ, στα μέσα του Φεβρουαρίου.