Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε χθες στην Πάτρα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το νερό δεν σταμάτησε να πέφτει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες όπου ξημέρωσε και η μεγάλη ημέρα των εκλογών με τον καιρό στην συνέχεια να καλυτερεύει και να βοηθάει τον κόσμο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Πολλοί Πατρινοί έτσι μετά την ψηφοφορία τους και με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα θέλησαν να κάνουν την βόλτα τους επιλέγοντας... θάλασσα. Μέχρι εδώ καλά.

Γιατί μπαίνοντας από τα φανάρια στο κολυμβητήριο της Αγυιάς προς την Πλαζ ήρθαν αντιμέτωποι με μια... δυσάρεστη έκπληξη. Η χθεσινή βροχόπτωση αλλά και τα κύματα που "χτυπούσαν" τον δρόμο δημιούργησαν μια τεράστια λίμνη 3 τουλάχιστον μέτρων που έκανε την μετακίνηση των αυτοκινήτων σχεδόν αδύνατη.


Τα Ι.Χ. με το ζόρι περνούσαν τον δρόμο ενώ τα μηχανάκια έβρισκαν ως παρακαμπτήριο την διάβαση των πεζών για να γλυτώσουν από τα νερά. Είναι ένα συμβάν που το PatrasEvents.gr έχει ξαναθίξει με χιουμοριστικό τρόπο αλλά φαίνεται πως δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά των υπευθύνων.

Αντιθέτως με την πρώτη δυνατή βροχή είχαμε πάλι τα ίδια αποτελέσματα...


Πολλοί οδηγοί μάλιστα αγανακτώντας με την όλη κατάσταση επέλεξαν να γυρίσουν από τον δρόμο που οδηγεί στην Εθνική οδό για να αποφύγουν το κομφούζιο.


Κάποιοι Πατρινοί που τα κατάφεραν τελικά και πέρασαν από το δύσβατο αυτό σημείο δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν και μια... βουτιά. Στο κάτω κάτω αφού έκαναν "μπάνιο" τα αυτοκίνητα τους γιατί να μην έκαναν και οι ίδιοι ένα;