Έγινε και αυτό… Γνωστή παρέα Πατρινών το γλέντησε και με το παραπάνω στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, υποδεχόμενη το καρναβάλι με έναν διαφορετικό τρόπο.

Στο κρεβάτι όλοι μαζί! Συγκεκριμένα η παρέα αυτή που αποτελείται από γνωστά ονόματα της Πάτρας, τα περισσότερα από τα οποία έχουν μία οικονομική άνεση αποφάσισε να γλεντήσει τον ερχομό του καρναβαλιού, προχωρώντας σε ένα ερωτικό ομαδικό όργιο.

Έτσι για το καλό! Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά αφού έχουν ακουστεί και στο παρελθόν διάφορα για τις ομαδικές περιπτύξεις της παρέας μέσα στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και αρκετά παντρεμένα ζευγάρια.

Η ευθύνη για την διοργάνωση, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, ήταν ενός ζευγαριού ελεύθερων επαγγελματιών, ενώ η συμμετοχή δεν ήταν δωρεάν, αντίθετα η είσοδος για το ερωτικό πάρτι ήταν αρκετά «τσουχτερή» και κόστιζε στα 150 με 200  ευρώ ανά άτομο.   

Η συμμετοχή βέβαια ήταν incognito και απαραίτητη προϋπόθεση εκτός του οικονομικού, ήταν η εχεμύθεια και η σιγουριά ότι οι συμμετέχοντες έχουν τέτοια γούστα και τους αρέσει το ομαδικό, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, κατά το ξεκίνημα του πάρτι.

Η είσοδος αποσκοπούσε στην εξασφάλιση ποτών, σαμπάνιας, χαβιάρι και άλλων ειδών πολυτελείας που θα βοηθούσαν στην όλη διαδικασία, έτσι ώστε να έρθουν οι συμμετέχοντες σε κέφι και να περάσουν όλοι μαζί καλά.

Στο πάρτι πήραν μέρος κυρίως ζευγάρια από την Πάτρα και ορισμένοι «φιλοξενούμενοι» από Αίγιο και Ναύπακτο. Η παρέα αφού γλέντησε στο κέντρο της πόλης, δίνοντας ραντεβού σε συγκεκριμένο μαγαζί, στη συνέχεια αποσύρθηκε σε βίλα, λίγο έξω από την Πάτρα. Εκεί όπως καταλαβαίνετε έγινε του… καρνάβαλου!