Οι στοές εμπνέουν, δίνουν το έναυσμα για τις καλύτερες συζητήσεις, δίνουν το κίνητρο για να δέσουν οι παρέες μεταξύ τους.

Στην περίπτωση της στοάς της Πλατείας Γεωργίου το νέο all day bar που άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας, αποτελεί από μόνο του μία έμπνευση. Το όνομα του άλλωστε τα λέει όλα: «Lennon Café (Eco – Gastrobar).

Το «Lennon» είναι πρωτοπόρο, όσο και το όνομα του. Φέρνει για πρώτη φορά στην Πάτρα την νέα τάση που κυριαρχεί στον χώρο της εστίασης στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ευρώπης και του κόσμου.

Η νέα τάση έχει να κάνει με το Eco – Gastrobar, τάση που στηρίζεται σε ανακυκλώσιμα και οικολογικά προϊόντα, σε ότι αφορά το décor και την διακόσμηση, αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει.


Είναι ένας χώρος οικείος και φιλόξενος. Τον εμπνεύστηκαν τρεις φίλοι που γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ο Αλέξης Σταθάς, ο Μιχάλης Ρέγκλης και ο Φάνης Τσέλης.

Οι τρείς τους δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο all day bar που θα μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε σχήμα. Παρέες, ζευγάρια ακόμα και νέους γονείς με καροτσάκια. Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα. Τι θα προσφέρει;

Απολαυστικούς καφέδες, ροφήματα και χυμούς. Φαγητό με ξεχωριστά και εκλεκτικά πιάτα μέσα από μία casual κουζίνα, βασισμένη σε οικολογικά προϊόντα , ενώ το βράδυ ποτό, εκλεκτά κρασιά και σπέσιαλ κοκτέιλ με ιδιαίτερες γεύσεις που θα αγαπήσετε.


Βρίσκετε σε μία από τις ομορφότερες μεριές της πλατείας Γεωργίου, σε μία ιστορική μεριά της Πάτρας, στην Βούρβαχη, που ήταν για αρκετά χρόνια ανενεργή. Το «Lennon» φέρνει μία νέα πρόταση και φιλοδοξεί να της δώσει και πάλι ζωή. Ένα all day bar που είναι φτιαγμένο για να κάνει την διαφορά στον χώρο της εστίασης της Πάτρας.