Όλα στον ρυθμό του ντέρμπι της Δευτέρας κινούνται στην Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» του Δημήτρη Σπανού φορτσάρουν για να πάρουν μία ακόμα νίκη στο παιχνίδι που δίνουν στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ, το γήπεδο θα έχει προβολείς και οι δύο ομάδες θα κατέβουν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, σε ένα γειτονικό ντέρμπι που εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, μετρά το κύρος και το γόητρο.

Το γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο. Στο Αίγιο έχει σημάνει συναγερμός για το ντέρμπι και πάνω από 3.000 φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν το παρόν. Από πλευράς Παναχαϊκής ο κόσμος θα είναι λίγος, ωστόσο οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού είναι αποφασισμένοι για τη νίκη.

Πέρα από ότι με ένα ακόμα «τρίποντο» μέσα στο Αίγιο η Παναχαϊκή θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο, καθώς ήδη έχει εδραιωθεί στην δεύτερη θέση με τον αέρα του +4 (έναν βαθμό λιγότερο από την ΑΕΚ) για τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα.

Βλέπετε οι «παλιοί» της ομάδας δεν μπορούν να ξεχάσουν την «τεσσάρα» που είχε γνωρίσει η Παναχαϊκή την περασμένη περίοδο στον αγώνα που είχε δώσει στο Αίγιο, σε ένα παιχνίδι που είχε συνοδευτεί και από επεισόδια εις βάρος των «κοκκινόμαυρων».

Οι δηλώσεις του Λυμπέρη Στεργίδη στον Sport fm Πάτρας πριν από ορισμένες μέρες ήταν χαρακτηριστικές: «Νίκη για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας». Από την άλλη όμως ο Παναιγιάλειος δεν είναι κανένας εύκολος αντίπαλος και μπροστά στον κόσμο του θα αγωνιστεί και αυτός για τη νίκη.

Όλα λοιπόν κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι…