Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για χρηματισμό του αναφορικά με την πρώτη ψηφοφορία της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, έφεραν και την επίσημη θέση από το «Ποτάμι».

«Ενώ η χώρα βαδίζει σε μια πορεία χωρίς προσανατολισμό επανεμφανίζονται οι καταγγελίες για δωροδοκίες με στόχο την εξαγορά ψήφων για την προεδρική εκλογή», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Οντίν Λιναρδάτου και προσθέτει «Ένα σύστημα συνολικής αναξιοπιστίας βγαλμένο από την ίδια κούνια.

Πολιτικοί υποκριτές και σύμβουλοι αρχηγικών γραφείων από τη μια άκρη του πολιτικού φάσματος έως την άλλη – υπηρέτες πολλών αφεντάδων δηλαδή-διεκδικούν την προσοχή μας αλληλοκαταγγελόμενοι. Οι ανακριτικές αρχές και η Δικαιοσύνη πιστεύουμε ότι θα ξεμπλέξουν το νέο δύσοσμο κουβάρι.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι πολίτες είναι να κλείσουν τις μύτες τους και να επικεντρωθούν στην ουσία του προβλήματος που είναι ότι το παλιό διεφθαρμένο σύστημα είναι επικίνδυνο για τη χώρα και τις ζωές τους».