Δεν ξέρουμε αν το κάνει επίτηδες ή όχι, πάντως καθημερινά απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τη ζωή της.

Μία η ταλαιπωρία της με τον Justin Theroux (θα την πάρει δε θα την πάρει), μία ο αγώνας της για την ταινία «Cake» και από την άλλη το άγχος γιατί δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα, φέρνουν τη Jennifer στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Η ηθοποιός όμως δεν είναι... καλά.

Βρέθηκε στην εκπομπή The Dr. Oz Show πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυψε, πως περνάει δύσκολα τις τελευταίες ημέρες. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και αυτό γιατί υποφέρει από... αϋπνία. Δεν κοιμάται πια τα βράδια η Jennifer Aniston.

Ξυπνάει μέσα στον ύπνο της και μετά δεν μπορεί να κλείσει μάτι. Μέχρι και ειδικό application έχει κατεβάσει στο κινητό της μπας και κοιμηθεί κανένα βράδυ. Το app μέσω μίας χαλαρωτικής μουσικής τη βοηθάει να μην κόψει τον ύπνο της στη μέση, χωρίς θεαματικά αποτελέσματα όμως. Με τόσο άγχος, που να κοιμηθεί και αυτή. Δεν είναι λίγο να περιμένεις μία πρόταση γάμου (που δεν έρχεται...), ένα Όσκαρ και γενικώς μία άνθιση στα προσωπικά και επαγγελματικά σου.

Έχει φτάσει στο σημείο να κάνει και φανταστικές συζητήσεις μέσα στο βράδυ, αφού το ξυπνητήρι λέει 3.00 π.μ και αυτή μόλις έχει... ξυπνήσει. Αστειευόμενη κιόλας εξέφρασε το φόβο της, μην τυχόν και πεθάνει όσο είναι ακόμη νέα. Άντε καλέ, να ήσουν και η μόνη που σε βρίσκει το ξημέρωμα με το μάτι... γαρίδα. Μην ανησυχείς, μόλις χαλαρώσεις, όλα θα αλλάξουν!