Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο Αιγόκερου, μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το τι πρέπει να κρατήσεις στην ζωή σου και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν και μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, πήγαινε πιο κοντά στον σύντροφό σου, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις όλα όσα δεν σου αρέσουν στον αισθηματικό σου τομέα. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις αυτό το βράδυ. Μην μείνεις σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περίμενες να τελειώσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες, όμως έχεις μπει σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Έτσι, θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στα θέματα που σε αφορούν. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ό,τι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Οφείλεις να του συμπαρασταθείς στα προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο, γιατί πραγματικά σε έχει ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις βρει το άτομο που ονειρεύεσαι στην ζωή σου, απόφυγε αυτή την περίοδο να αναλώνεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν ουσία, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για το βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Πολλά σχέδια που προσπαθείς να υλοποιήσεις από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται σιγά-σιγά και θα νιώσεις καλύτερα. Μην σταματάς τις προσπάθειες σου. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και μείνε μακριά από επενδύσεις, που σου τάζουν υπέρογκα ποσά.


Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα κυριαρχήσει από εδώ και στο εξής, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιο του Τοξότη και να εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα σε εκνευρίσει και ίσως σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Οργανώσου και όλα θα πάνε καλύτερα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα τα προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, σήμερα θα έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κινήσου με ψυχραιμία, ώστε να βρεις το κατάλληλο άτομο, που θα σε κάνεις να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά και σίγουρα πιο αισιόδοξα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.


Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί! Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πολύ ευνοϊκή για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Σ’ αυτό θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα σε ύψιστο βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον κι αν θα έχει επιτυχία, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος, είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.


Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, με κάποιες αναποδιές να κάνουν την εμφάνιση τους και να σε αποδιοργανώνουν. Κάνε υπομονή, ασχολήσου με άλλα θέματα και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου χαρίζει η Σελήνη στο Ζυγό μέχρι το απόγευμα, για να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, μία περίεργη ημέρα θα ξημερώσει για τα ερωτικά σου ζητήματα, αλλά με διαλλακτικότητα και έξυπνους ελιγμούς, θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ και όχι ο σύντροφος σου, που συνεχώς έχει παράπονα. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς και μετά είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τη σχέση που έχεις ονειρευτεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν αυτήν την Τετάρτη στη ζωή σου, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Ο Ερμής, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω, θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε κάθε γωνιά θα ξεπηδούν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, φίλε Παρθένε, αλλά σήμερα φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά. Εσύ που έχεις βρει κάτι αξιόλογο ακόμη στην ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες που έχεις, ώστε να ανοιχτείς και σε άλλους κοινωνικούς κύκλους και να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις το έτερον σου ήμισυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές.


Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα διατήρησε την υπομονή σου, για να μπορέσεις να δεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Υποθέσεις που μπορεί να ήταν προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα κάποια θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω, είναι ευνοϊκή για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά και να σταθεροποιήσεις κάποια από αυτά που ήδη έχεις ξεκινήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, παρόλο που έχεις πολλά να λύσεις αυτή την περίοδο, κάποια στιγμή πρέπει να δώσεις προτεραιότητα και στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Στις συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω και ανοίγονται μπροστά σου νέοι και πιο ελπιδοφόροι δρόμοι. Συγκεντρώσου, μελέτησε πιο οργανωμένα τα σχέδιά σου και βάλε ένα σωστό πρόγραμμα στη ζωή σου, ώστε να προλάβεις να αδράξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος και αναρωτήσου ποιο είναι το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την κατάσταση. Η εγωιστική συμπεριφορά σου, θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, γι’ αυτό προσπάθησε να τον διώξεις. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, θα δεχτείς προτάσεις, που θα κάνουν πολύ σύντομα την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα που δεν είσαι βέβαιος για την αποτελεσματικότητα τους. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε να σχεδιάσεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους αλλά και κόπωσης και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Να ξέρεις η περίοδος είναι ιδανική, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και πιο χαλαρά να φτάσεις στους στόχους που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό, αλλά να κάνεις μία χαλαρή κουβέντα μαζί του και να μην του σπέρνεις ανασφάλειες. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αυτήν την περίοδο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις, για να βρεις το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και σε ευνοεί ιδιαίτερα. Η ενεργητικότητα σου θα είναι στα ύψη της και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και να ατενίσεις το μέλλον σου, τόσο το αισθηματικό όσο και το επαγγελματικό, με πολύ αισιοδοξία. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, το πάθος σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, η ημέρα είναι καλή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, θα σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλά. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για τα θέματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις, θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά ζητήματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Άλλωστε, ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, οτιδήποτε σε απασχολεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ με τον σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Υδροχόων, θα μπορέσεις να κάνεις μία καινούργια γνωριμία, που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Ωστόσο, με τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Κάνε υπομονή και αντί να διαφωνήσεις μαζί τους, προτίμησε την κατάλληλη στιγμή να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεμπερδεύεις μαζί τους.


Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η πολλή ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία! Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έχεις και πολλές καλές ευκαιρίες. Έχεις όλα τα φόντα, για να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Σήμερα, η μέρα είναι ιδανική για να το πετύχεις. Καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις και θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου σήμερα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο, σήμερα. Τις αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.