Υπάρχουν φορές που έρχονται στο φως υποθέσεις ιατρικής που μας τρομάζουν και δεν πιστεύουμε ότι πραγματικά είναι αλήθεια αυτό. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τις περιπτώσεις αυτών των 5 ανθρώπων στα τέλη του 1800 με αρχές του 1900. Αρκετοί θα τους αποκαλέσουν φρικιά, αλλά ήταν άνθρωποι που προσπαθούσαν να ζήσουν την ζωή τους έχοντας τρομερές γεννητικές ανωμαλίες που δεν θα τις πιστεύετε!


1. Ella Harper, γνωστή και ως “Το κορίτσι Καμήλα” καθώς προτίμησε να περπατάει στα τέσσερα.

Γεννήθηκε με μία παράξενη και σπάνια ορθοπεδική πάθηση στα πόδια της τα οποία ήταν λυγισμένα μονίμως αντίθετα. Έζησε από την περίοδο 1870-1921 και κατά την διάρκεια της ζωής της δούλεψε σε τσίρκο με το εντυπωσιακό τότε ποσό των 200$ την εβδομάδα!



2. Fannie Mills, γνωστή και ως “Ο θηλυκός μεγαλοπόδαρος του Οχάιο”

Γεννήθηκε με μία ασθένεια γνωστή και ως Νόσος Milroy η οποία έκανε τα πόδια της να μεγαλώνουν ασυνήθιστα με το μεγαλύτερο τους να είναι στις 17 ίντσες. Είχε δύο αδελφές που δεν είχαν κάποιο πρόβλημα ενώ η ίδια ήταν παντρεμένη με τον William Brown τον οποίο παντρεύτηκε το 1886. Τον Αύγουστο του 1887 γέννησε αλλά το μωρό της πέθανε, στην συνέχεια ο άντρας της πέθανε το 1904.



3. Maurice Tillet, γνωστός και ως “Ο Γαλλικός Άγγελος”

Ο Maurice, σύμφωνα με το mourmoura, ήταν δύο φορές πρωταθλητής βαρέων βαρών στις αρχές τις δεκαετίας του 1900 και σταρ του σινεμά την δεκαετία του 1940.

Όταν ήταν έφηβος διαγνώστηκε με ακρομεγαλία, μία ασθένεια που προκαλεί τα οστά σας να αυξάνονται σε μέγεθος, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των χεριών, των ποδιών και του προσώπου σας.



4. Frank Lentini, επίσης γνωστός ως «The Great Lentini».

Ο Frank γεννήθηκε με ένα πλήρως λειτουργικό τρίτο πόδι το οποίο ήταν αποτέλεσμα ενός δίδυμου αδερφού που πιθανόν απορροφήθηκε στο σώμα του. Έζησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και δούλευε σε τσίρκο. Ο Frank είχε οικογένεια (Γυναίκα και παιδιά)



5. Jean Libbera, γνωστός και ως “Ο Άνδρας με το διπλό σώμα”

Ο Jean ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος καθώς είχε έναν παρασιτικό δίδυμο στην περιοχή του στήθους του. Ακτίνες “Χ” αποκάλυψαν ότι ένα μικρό κεφάλι με περίμετρο έξι ίντσες ήταν μέσα στο σώμα του.