>Η δήlωσή του έχει ως εξής: "Με αφορμή πρωτοσέλιδο  δημοσίευμα της Εφημερίδας των Πατρών "ΑΛΛΑΓΗ", στο οποίο κι εμφανίζομαι,κατά την τελευταία διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της ΝΔ,να έχω πρωταγωνιστήσει - μετά του Βουλευτή κ. Θαν.Νταβλούρου - σε φραστικό επεισόδιο δυσαρέσκειάς μου..."για στήριξη του Προέδρου της ΝΟΔΕ της υποψηφιότητας του κ.Κατσανιώτη στις Βουλευτικές Εκλογές", επιθυμώ να τονίσω ότι:
 
"Το δημοσίευμα είναι αναληθές κι ούτε κατ' ελάχιστον - πλησιάζει την πραγματικότητα.
Στην αναφερόμενη συνεδρίαση, ουδεμία συζήτηση ή ψίθυρος υπήρξε για τη στάση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε έναντι οιουδήποτε Υποψηφίου Βουλευτή και κατά συνέπεια,δεν είναι δυνατόν να ταυτίζομαι μ' ένα ανύπαρκτο συμβάν!
Ξεκαθαρίζω επ' ευκαιρία, ότι οι σχέσεις και η συνεργασία μου -ενδοκομματικά - με τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε(ΝΔ) Αχαΐας Γ.Μάκκα, ήσαν και παραμένουν αγαστές και δυνατές.
Για δε τον Ανδ. Κατσανιώτη,που ήταν σημειωτέον παρόν στην εν λόγω συνεδρίαση κι όχι στο επίκεντρό της για κάποιον λόγο,ως ένα από τα πολλά παρόντα τοπικά κομματικά στελέχη,αντάλλαξα απόψεις και κρίσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις...κι ουδείς λόγος συνέτρεχε για κάτι πιο ιδιαίτερο ή και εκκωφαντικό"!