Ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο η υπ' αριθμ. 27/2014 απόφαση του Δ.Σ. του ΦΟ.Δ.Σ.Α. (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) που αφορά στον προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2015.

Σύμφωνα με τον εισηγητή Αντιδήμαρχο Οικονομικών Π. Μελά μειώσεις τιμών γίνονται στη Β’ Ζώνη (περιοχές εκτός κέντρου) οι οποίες κυμαίνονται από 50% έως και 100% σε κάποιες περιπτώσεις. Ειδικότερα για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων από περίπτερα οι μειώσεις είναι: Στην Α’ Ζώνη 100 ευρώ από 150 που ήταν μέχρι τώρα, στη δε Β’ Ζώνη από 75 ευρώ θα είναι 30 ευρώ.

Επίσης για την κάλυψη κοινόχρηστων χώρων από ψυγεία στην Α’ Ζώνη οι τιμές ήταν 200 ευρώ και τώρα θα είναι 120 ευρώ, ενώ στη Β’ Ζώνη από 125 ευρώ μειώνονται στα 60 ευρώ. Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Μελάς για πρώτη φορά καθιερώνεται και τέλος εμπορίας πόσιμων υδάτων που αφορά μεγάλες επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

Υπέρ της εισήγησης τάχθηκε η δημοτική πλειοψηφία της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η παράταξη του κ. Χριστόπουλου (πλην του κ. Καυκά)  οι επικεφαλής παρατάξεων Σαμούρη και Ντρίνιας, ενώ «λευκό» ψήφισαν οι παρατάξεις της ΡΑΠ (Σπαρτινός) και των Παναγιωτόπουλου και Πατούχα.