Το ''Short Fuse'' είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία για το σκηνοθετικό δίδυμο των Ανδρέα Λαμπρόπουλου και Κώστα Σκύφτα.

Το σενάριο της ταινίας το υπογράφει ο Κώστας Σκύφτας και ο Κωνσταντίνος Μουτσινάς.

Για τους νεαρούς σκηνοθέτες είχε προηγηθεί το πολυβραβευμένο Dead On Time, μία μικρού μήκους ταινία που προφανώς λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε, τους άνοιξε το δρόμο προς μεγαλύτερες παραγωγές.

Το ''Short Fuse'' είναι μία action/thriller ταινία και υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. To cast της ταινίας αποτελείται από πολλούς πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων είναι ο Αποστόλης Τότσικας, Ευγενία Δημητροπούλου,Τάσος Νούσιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης και Νίκος Ορφανός.

Πρόκειται για μια ταινία δράσης που θα προβληθεί πολύ σύντομα στους κινηματογράφους και η οποία έχει δουλευτεί πολύ στο μοντάζ. 

Από το trailer κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι άδικα, δείτε το:


Short Fuse - Official Teaser Trailer

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος είναι μόλις 25 ετών και μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλά αξιόλογα βήματα στο χώρο του κινηματογράφου.

Έχει κάνει βίντεο κλιπ για συγκροτήματα όπως οι «δικοί» μας «Abbie Gale» αλλά και οι «Film», ενώ έχει βραβευτεί δύο φορές σε διαγωνισμούς βίντεο κλιπ από το κανάλι «Mad».

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε ως ντράμερ του Πατρινού συγκροτήματος«Playground Noise». Προτιμά την γκάραζ-πανκ σκηνή και τις ταινίες δράσης με SWAT teams που εξαϋλώνουν δωμάτια και τρομοκράτες.

Η μικρού μήκους ταινία του μάλιστα «Dead on Time» έχει προβληθεί και βραβευτεί ήδη σε φεστιβάλ, αποσπώντας βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο Sci Fi and Fantasy-Rated στην Αθήνα και βραβείο καλύτερης διεθνούς ταινίας μικρού μήκους στο Clare Valley Film Festival της Αυστραλίας.