To πολυαναμενόμενο φιλανθρωπικό, χριστουγεννιάτικο σόου του πατρινού fashion brand "Maraboo" Θα φιλοξενηθεί Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο κέντρο Arena Live, (Όθωνος Αμαλίας & Καρόλου 1) ανεβάζοντας στην πασαρέλα πάνω από 30 συμπολίτισσες για την ενίσχυση του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Θα λάβουν μέρος οι κυρίες Βιβιάνα Σκιαδαρέση, Ρούλα Στίγκα, Άννα Γιαννάκα, Κατερίνα Γεώρμα, Λίλα Γεωργοπούλου, Βασια Ζαχαροπούλου, Ελισάβετ Παπακωστοπούλου, Ιωάννα Γιαννοπούλου, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Τίνα Καλαδελφού, Έλενα Αυγερινού, Γεωργία Κοσμά, Μαριέττα Μάρκου, Κωνσταντίνα Τζούφα, Χαρά Σακελαροπούλου, Κορίνα Συνοδινού, Γωγώ Μπουσίου, Ζωή Τσαρούχη, Πόλυ Νικολάου, Γωγώ Παπανίκου, Βούλα Παναγιωτοπούλου, Χαρά Βλάχου, Ειρήνη Βλάχου, Χριστίνα Λευκαδίτη Καραγιάννη, Λιάνα Σιαΐνη, Αθανασία Παππά, Άγκαθα Ανδριοπούλου, Άννα Στράτου και Αγγελική Ορδίτη.

Θα παρουσιαστεί το ειδικά σχεδιασμένο για την εκδήλωση t-shirt "Only Love by Maraboo" συνδυασμένο σε διαφορετικά outfit για την καθεμία κυρία. Το μπλουζάκι αυτό θα διατίθεται προς πώληση, ώστε τα έσοδα να διατεθούν στη «Φλόγα».

Τη μουσική επιμέλεια του event έχει ο Άκης Βαβαρούτας, ενώ μετά το fashion runway θα ακολουθήσει live από τη Nassia & the VIPerformers.

Το styling των εμφανίσεων έχει αναλάβει το Fashion Brand Maraboo, το makeup θα γίνει από τις makeup artists της MAC, τηv επιμέλεια των μαλλιών έχει το κομμωτήριο Koralia Hair & Beauty. Το facial care των συμμετεχόντων έχουν αναλάβει τα Medi Πρίνου, ενώ το nail care θα επιμεληθεί το Beautiful People.

Οικοδέσποινες και διοργανώτριες ειναι οι δημιουργοί του Maraboo, η φυσιοθεραπεύτρια Αλεξία Παππά -Αρβανιτάκη και η αρχιτεκτόνισσα Έφη Σιαίνη. Tα χαρακτηριστικά μπλουζάκια τους από εξαιρετικής ποιότητας αντι-αλλεργικό βαμβάκι ξεχωρίζουν για τις χειροποίητες μεταξοτυπίες και χρυσοτυπίες αλλά και την ευωδιά τους. Ειδικά για την εκδήλωση σχεδίασαν ένα συλλεκτικό μοντέλο με μακρύ μανίκι, σε λευκό και μαύρο, με στάμπα μια χρυσή καρδιά που φλέγεται."

Oι προσκλήσεις προπωλούνται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα εξής τηλέφωνα για να τις προμηθευτούν 6972266237 6934605533 ,επίσης προσκλήσεις μπορείτε να βρείτε στο Tennis Oncourt και για αγορά online στο https://maraboo.eu/shop/flame-event-2014/

Η πρόσκληση κοστίζει 5€ και το μπλουζάκι 20€ από το οποίο θα αφαιρείτε το ποσό της πρόσκλησης.