Νέες εργασίες στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου;  Και όμως έτσι είναι.

Μετά τις εργασίες που είχαν γίνει στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (από την Γούναρη και μετά όπως πηγαίνεις για τον Άγιο Ανδρέα) για την πλακόστρωση του δρόμου, εργασίες που είχαν κρατήσει αρκετό καιρό και έκαναν τους επιχειρηματίες της περιοχής να παρακαλάνε να ολοκληρωθούν, τώρα έχουμε άλλες εργασίες ακριβώς απέναντι στον πεζόδρομο.

Από το ύψος της Γούναρη δηλαδή έως την Φιλοποίμενος, αυτή τη φορά λόγω εργασιών που θα πρέπει να γίνουν από την ΔΕΗ. Και το ερώτημα στο οποίο εκφράζουν την απορία τους οι επιχειρηματίες της περιοχής, ζητώντας μία απάντηση είναι ο χρόνος που επιλέχτηκε για να γίνουν οι εργασίες αυτές.

Τώρα, δηλαδή, που ξεκινά η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και τα καταστήματα περιμένουν μία μεγαλύτερη κίνηση από τις προηγούμενες ημέρες, ευελπιστώντας σε μία αύξηση του τζίρου τους.

Οι εργασίες αυτές δεν θα μπορούσαν γίνουν σε μία άλλη περίοδο; Όπως υποστηρίζουν δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.  Σημειώνουμε ότι οι ισορροπίες για έναν επαγγελματία στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου είναι «λεπτές» με τα έξοδα να είναι μεγάλα και μία οποιαδήποτε λεπτομέρεια από εξωγενείς παράγοντες μπορούν να τον βγάλουν εκτός προγραμματισμού.