Είναι η Νέλη Βεργοπούλου που μας καλεί στο Pas Mal στις 13 Δεκεμβρίου και μέρα Σάββατο για την επίσημη παρουσίαση της casual γυναικείας χειμερινής σειράς της για την περίοδο 2014-2015 καθώς και μια μικρή σειρά ανδρικών casual προτάσεων.

Η σειρά ρούχων Rich Bitch Poor Dog έχει μεγάλη αποδοχή στην Πάτρα και ο κόσμος που συγκεντρώνεται στα fashion show της Νέλλης φεύγοντας έχει πάντα κάτι καλό να πει για την ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας! Αμέσως μετά το event θα πραγματοποιηθεί πάρτι στο χώρο του Pas Mal με guest dj.

Το event θα αφορά στον πειραματισμό με στοιχεία θεατρικά, πανκ, ροκ με νοσταλγικές αποχρώσεις και γραμμές στην καθημερινότητα μας.

Η παρουσίαση των ρούχων θα γίνει με την ουσιαστική συμμετοχή του κόσμου. Θα στηθεί ένα backstage σκηνικό όπου Θα υπάρχει μία ομάδα από επαγγελματίες του χώρου, make up artist, hair stylist, styling manager που θα προτείνουν διαφορετικά και ιδιαίτερα Looks αναφορικά με τα ρούχα της Nellie v. και της εταιρίας Rich Bitch Poor Dog, τόσο σε μακιγιάζ και χτενίσματα όσο και σε συνδυασμούς με παπούτσια και αξεσουάρ.


Δώρα, επαγγελματική φωτογράφιση και στιλιστικές συμβουλές!

Θα υπάρχει χώρος Boudoir-δοκιμαστηρίου όπου θα μπορεί το άτομο που συμμετέχει να δοκιμάσει τα ρούχα, να προχωρήσει στο μακιγιάζ και στο χτένισμα και αφού ολοκληρωθεί το Look θα γίνεται φωτογράφιση από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στην fashion φωτογραφία.

Με τη συμμετοχή και φωτογράφιση του ο καθένας θα λαμβάνει μέρος στην κλήρωση του event για διάφορα δώρα. Οι φωτογραφίσεις θα γίνουν σε δύο γκρουπ, 12.00-15.00 και 17.00-20.00. Θα μπορείτε με την προσέλευσή σας να δηλώνετε συμμετοχή στην υπεύθυνη υποδοχής, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ανάλογος χρόνος αναμονής.

Στο ενδιάμεσο χρόνο 15.00-17.00 θα μπορείτε να μιλήσετε με την ομάδα μας για τις νέες τάσεις, για στιλιστικές συμβουλές στην καθημερινότητά σας, αλλά και για τις γιορτινές σας εμφανίσεις. Μετά το τέλος των φωτογραφίσεων θα ακολουθήσει πάρτι. Ώρα έναρξης 21.00 και guest dj ο Panos Siampanis ενώ πιο πριν ο Γιάννης Τζόβολος θα έχει την επιμέλεια της μουσικής για το show.


Συμμετοχή στο event!

Η συμμετοχή στο event είναι ανοιχτή. Για το πάρτι υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κράτηση τραπεζιών σε συνεννόηση με το Pas Mal. Στόχος του event είναι η παρουσίαση της συλλογής της σχεδιάστριας Nellie v. να γίνει με τρόπο διαδραστικό και ο κόσμος να αφεθεί στη φαντασία και τις ιδέες της δημιουργικής ομάδας και να πειραματιστεί με την εμφάνισή του.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση είναι για όλους και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας. Επιχειρηματίες της Πάτρας μας βοηθούν στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης με την συμμετοχή τους, τις παροχές τους, την ηθική τους βοήθεια αλλά και την υλική προκειμένου να στηθεί μια γιορτή.

Ομάδα fashion: Styling manager Νίκη Μιτροφανάκη Make-up artist Ματίνα Γεωργουδή Hair styling Κομμωτήριο Artistica Hair, Αλ.Υψηλάντου 227