Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες γρήγορα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νότιο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε μέτριους έως ισχυρούς.

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.