Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάτρας «Ι. Ασημακόπουλος» στην Πάτρα. Το τουρνουά που έγινε στο πλαίσιο των αγώνων που διοργανώνει η ΕΦΟΕπ.Α είχε πολύωρη δράση με 11 τραπέζια, όμορφα και συναρπαστικά παιχνίδια, με οργάνωση και ζωηρό ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία και τους χορηγούς.

Φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας και συγκέντρωσε 134 αγόρια και κορίτσια από δέκα περιοχές της χώρας. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιώργος Σταματούρος στους νέους, η Αλεξάνδρα Τουντακώβα στις νεάνιδες, ο Κωνσταντίνος Λυκοστράτης στους παίδες, η Ιωάννα Γερασιμάτου στις κορασίδες, ο Παναγιώτης Αδριανός στους παμπαίδες και η Δέσποινα Μυτακίδου στις παγκορασίδες.

Να σημειωθεί ότι το καθιερωμένο όπεν μικρών ηλικιών ήταν το 7ο στο φετινό καλεντάρι και το 5ο της αχαϊκής πρωτεύουσας, ενώ το διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων και φυσικά το αφιέρωσε και φέτος στη μνήμη του πρώην προέδρου της Ιωάννη Ασημακόπουλου, ενός ανθρώπου με μεγάλη συμβολή στην επιτραπέζια αντισφαίριση της Πελοποννήσου.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιώργος Σταματούρος στους νέους, η Αλεξάνδρα Τουντακώβα στις νεάνιδες, ο Κωνσταντίνος Λυκοστράτης στους παίδες, η Ιωάννα Γερασιμάτου στις κορασίδες, ο Παναγιώτης Αδριανός στους παμπαίδες και η Δέσποινα Μυτακίδου στις παγκορασίδες.


Ta αποτελέσματα των αγώνων


Φωτογραφίες από τις απονομές