Τα… ψώνια τους κάνουν αρκετά συχνά κάποιες κυρίες  του Αιγίου, εκεί  κοντά στο κέντρο της πόλης.

Τόσο συχνά που το όλο θέμα έχει γίνει «κους – κους» στην γειτονιά. Το όλο θέμα ξεκίνησε από την μία εκ των κυρίων και αυτή το διέδωσε γρήγορα στις κολλητές τους που πλέον το έχουν κάνει σύστημα.  Παραγγέλνουν από μίνι μάρκετ της περιοχής όπου εργάζονται τρεις καλογυμνασμένοι Πακιστανοί οι όποιοι και τους φέρνουν τις παραγγελίες τους στο σπίτι. Με το αζημίωτο βέβαια.

Γιατί οι Πακιστανοί που εργάζονται στο κατάστημα και διαμένουν στο ίδιο διαμέρισμα, μη έχοντας τι άλλο να κάνουν την ελεύθερη τους ώρα το έχουν ρίξει εδώ και καιρό στο γυμναστήριο, κάνοντας ιδιαίτερα καλλίγραμμα κορμιά. Το ανακάλυψε πρώτη η μία από αυτές τις κυρίες, έχοντας προφανώς δει κάποιον από τους τρεις στο κατάστημα και αποφασίζοντας να ψωνίσει από εκεί.

Όταν είδε τον έναν από τους τρεις Πακιστανούς έξω από την πόρτα της, κρατώντας τις σακούλες με τα ψώνια της στα καλογυμνασμένα μπράτσα του, το… κακό δεν άργησε να γίνει. Η κυρία αφού πήρε τα… ψώνια της, την επομένη μίλησε στις φίλες της για το πόσο καλά ήταν αυτά και έτσι μπήκαν και αυτές στο όλο κόλπο, «δοκιμάζοντας» τους άλλους δύο Πακιστανούς, εξίσου γυμνασμένους. Όπως καταλαβαίνετε από τότε τα «ψώνια» πάνε και έρχονται.

Οι  Πακιστανοί παίρνουν το φιλοδώρημα τους για τις υπηρεσίες τους και οι κυρίες μένουν χαμογελαστές και ικανοποιημένες από τα "προϊόντα" τους, γνωρίζοντας ότι οι άνδρες τους, εκείνες τις ώρες είναι στη δουλειά και ότι δύσκολα θα τις ανακαλύψουν. Το θέμα βέβαια όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα είναι ότι επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, υπάρχουν και άλλες γνωστές τους που θέλουν και αυτές να «ψωνίσουν» και ζητούν τους Πακιστανούς που με αυτόν τον τρόπο έχουν εξασφαλίσει ένα επιπλέον μεροκάματο και ας «λιώνουν» στο… γυμναστήριο.

Όσο για τις κυρίες τι να κάνουν; Μάλλον θα υποκύψουν και θα βάλλουν και τις γνωστές τους στο κόλπο.  Στο κάτω – κάτω της γραφής μόνο αυτές θα είναι κεφάτες από τα… ψώνια τους;