Η Break Event φέτος φροντίζει να φέρνει κοντά μας, πολλά μεγάλα event που έχουν σαν στόχο την διασκέδαση και την ψυχαγωγία μας!

Έτσι και αυτή την Πέμπτη φιλοξένησε τον γνωστό τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη ο οποίος μας ταξίδεψε με κομμάτια ανθρώπων που αγαπήσαμε και δεν είναι πια κοντά μας.

Ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για όσους ήταν εκεί να θυμηθούν τους Ξυδούς, Μητροπάνο, Αλκαίο, σε ένα μουσικό αφιέρωμα που είχε τον τίτλο «Αυτοί μου λείπουν πιο πολύ»!

Μια απρόσμενη συνάντηση που έγινε σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα και κόσμο που συνεχώς ήθελε να ακούσει και άλλα κομμάτια από αυτούς που του λείπουν πιο πολύ.


Η Αίγλη έχει αυτό που λέμε "απλότητα και θετική αύρα"

Η αλήθεια είναι πως δεν πιστέψαμε εξ αρχής στην δύναμη της Αίγλης παρά μόνο στην Break Event!

Tελικά αν μια συναυλία είναι καλή γεμίζει γήπεδα, κέντρα, αποθήκες και οτιδήποτε μπορεί να φιλοξενήσει το εκτόπισμα ενός καλλιτέχνη «γοητευτικού» σαν τον Μίλτο Πασχαλίδη που τραγούδησε ακόμα πολλά κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία.

Εξίσου εξαιρετικοί και οι μουσικοί του, Μιρέλα Πάχου (πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι)- ο Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθάρα), ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα) και ο Πάρης Περυσινάκης (κρητική λύρα).

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:


Βreak Event (Βίβιαν Μοθωναίου Γεωργακάκη - Μάνος Γεωργακάκης) με τον Μίλτο Πασχαλίδη!


Η Μιρέλα Πάχου είναι μια καλλιτέχνης που θα μας απασχολήσει στο μέλλον...