Την τρίτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League θα ψάξει κόντρα στα Τρίκαλα BC ο Απόλλωνας Πατρών.

Οι «μελανόλευκοι» θα υποδεχθούν σήμερα (22/11, 17.00) στο κλειστό της Περιβόλας τους Θεσσαλούς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους Νίκο Βετούλα να υπερτονίζει την αναγκαιότητα κατάκτησης της νίκης: «Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι με ομάδα του ίδιου επιπέδου θεωρείται επιτακτική η νίκη. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών. Από τα παιχνίδια που έχουν γίνει προκύπτει ότι οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικές. Αυτό πρέπει να προσέξουμε κι εμείς απέναντι στα Τρίκαλα, που είναι μια ομάδα πολύ καλά στημένη». Είπε ακόμα…

Για το «κλειδί» της νίκης: «Σημαντικό ρόλο θα παίξει να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μας που έρχονται από τραυματισμούς. Τα ριμπάουντ και ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη θα είναι βασικοί παράγοντες στην εξέλιξη του αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Τα Τρίκαλα είναι ομάδα που έχει δείξει ότι παίζει καλό μπάσκετ. Προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα της και σίγουρα θα προσπαθήσει να το καλύψει, αρχής γενομένης από εμάς».

Για τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα Πατρών: «Παίζουμε στην έδρα μας. Εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Ο Μπράντον Πεν, που μίλησε εκ μέρους των παικτών, επεσήμανε: «Είναι μια εντός έδρας αναμέτρηση και θέλουμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα είναι τα ριμπάουντ και ο ρυθμός του παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπούμε δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Επίσης, να είμαστε μαχητικοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στη μάχη των ριμπάουντ».