Εκδήλωση διοργανώνει το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2014, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 10:30 – 12:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (Αίθουσα Ι).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί έμφαση στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα και πως προάγεται μέσα από αυτόν τον συνδυασμό η Οικονομική Ανάπτυξη της Περιοχής, καθώς και στο ρόλο και τη συμβολή του Πανεπιστημίου και των Επιστημονικών Πάρκων στην ανάπτυξη της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστο Βασιλάκο, τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης Καθηγητή κ. Πολύζο, καθώς και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, Καθηγητή κ. Καραϊσκάκη, ο οποίος και θα αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή της συνεδρίασης.

Εκ μέρους των Τεχνολογικών Επιχειρήσεων θα παραστεί ο κ. Γιάννης Κικίδης, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων της Citrix, ο οποίος θα παρουσιάσει το Τεχνολογικό Οικοσύστημα στην Δυτική Ελλάδα, την εξέλιξη, τις προκλήσεις και το όραμα που υπάρχει για την περιοχή μας. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.