Από πού να αρχίσω;

Σαν δεδομένα πριν μιλήσω με την Ειρήνη Χειρδάρη, είχα το «Erotic Art 2014» που είναι το πρώτο και μεγαλύτερο στην Ελλάδα (ίσως και στην Ευρώπη) φεστιβάλ με θέμα τον ερωτισμό και το σεξ.

Η Αθήνα για 4 ημέρες (19-22 Δεκεμβρίου) γίνεται το κέντρο του κόσμου… Πιο συγκεκριμένα, το «Εrotic Art» είναι μια διαδραστική εμπειρία η οποία παρουσιάζει το ρόλο του σεξ για την ανθρωπότητα και την εξέλιξη.

Αθωότητα και λαγνεία εναλλάσσονται σε ένα μοναδικό Non-Stop Sexy Bazaar που θα διαρκέσει 4 ολόκληρες ημέρες.


Κορυφαίοι σεξολόγοι...

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του erotic art νομίζω είναι η επίσκεψη της Dr. Ruth στην Αθήνα.

Σε ηλικία 86 ετών η dr. Ruth ταξιδεύει από την Αμερική στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της Ειρήνης Χειρδάρη. Είναι η πιο γνωστή θεραπεύτρια του σεξ στην Αμερική με τηλεοπτική καριέρα και συγγραφέας των πιο επιτυχημένων βιβλίων για τις σχέσεις και τον έρωτα.

Τι θα δούμε στην EroticArt και στο Sex Education;

«Θα υπάρχουν σεξολόγοι, relation και dating coaches, ειδική αναφορά στα φλερτ – τέχνη της αποπλάνησης, η ιστορία της σεξολογίας από την dr. Ruth, συζητήσεις από το πώς μπαίνεις σε μια ουσιαστική σχέση, πως δημιουργούνται διαστροφές, ειδική ενημέρωση για την παιδική πορνογραφία και πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και φυσικά sex trafficking. Θα υπάρχουν τα πάντα. 500 καθίσματα για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το Sex Education. Θα έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες σεξολόγους μαζί μας, ψυχολόγους, φορείς και εκπροσώπους του Υπουργείο Εξωτερικών (sextrafficking) και πολλούς ακόμα. Δεν έχει οργανωθεί πάλι κάτι τέτοιο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο θεωρούμε…» σημείωσε μεταξύ άλλων η κα. Χειρδάρη!


Πλήρης εκπαίδευση πάνω στο σεξ και στις σχέσεις...

«Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου κάτι το οποίο θα φανεί χρήσιμο σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους όπως για παράδειγμα στους δημοσιογράφους που θέλουν να γίνουν sex editors όπως εγώ. Όλοι όσοι συμμετέχουμε θα το κάνουμε δωρεάν μόνο και μόνο για την ενημέρωση του κόσμου. Θα διαρκούν καθημερινά 3 με 4 ώρες και όλοι οι ομιλητές θα δέχονται ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Θα υπάρχουν video και παρουσιάσεις ενώ στον εκθεσιακό χώρο του Erotic Art θα βρούνε τα βιβλία όλων όσων θα πρωταγωνιστήσουν στο Sex Education επεσήμανε η κα. Χειρδάρη που πολύ σύντομα θα κάνει παρουσίαση του νέο της βιβλίου «5 λεπτά πριν την αγάπη» που όπως ανέφερε είναι ένα δημιούργημα που έκανε για εκείνη.


Παράλληλα, η γνωστή sex editor μαζί με τους συνεργάτες στην Ακαδημία Σχέσεων οι οποίοι θα είναι ομιλητές στο μεγάλο festival, συμμετέχουν στο πρόγραμμα σεμιναρίων "Βρες τον άνθρωπό σου".

Σαν sex editor δήλωσε πολύ περήφανη που κατάφερε μαζί με τους ειδικούς της Ακαδημίας Σχέσεων (Νικόλας Ουρανός, Τζιλ Δούκα, Μάρεα Λαουτάρη) να παρουσιάσουν στην Ελλάδα για πρώτη και μοναδική φορά μια τόσο σοβαρή δουλειά εκπαίδευσης των singles, και να χωρέσουνε όλες τους τις επαγγελματικές γνώσεις σε 8 σεμινάρια τα οποία ολοκληρώνονται τέλος του μήνα.

«Το Βρες τον άνθρωπό σου είναι επένδυση ζωής στις μελλοντικές ερωτικές σας σχέσεις και στην προσωπική σας ευτυχία» λέει η κα. Χειρδάρη!

Το patrasevents.gr θα είναι στο Erotic Art 2014 στους χορηγούς επικοινωνίας, όπου θα έχουμε και θα σας παρουσιάσουμε υλικό από από το Sex Education το sexy bazaar, τα nights events και όλα όσα συμβούν στο φεστιβάλ.

Μore info για την έκθεση και την συμμετοχή σας, θα βρείτε εδώ: Erotic Art 2014: ''The Sex World Convention Tour'' στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) αλλά και στο Αthena Erotic Art!


What is Sex Official - Erotic Art Teaser Video