Πραγματοποιείται και φέτος το καθιερωμένο ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014, που οργανώνει, η τοπική οικονομική εφημερίδα ‘’Σύμβουλος Επιχειρήσεων’’, στο ξενοδοχείο ‘’ΑΣΤΗΡ’’. 

Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ που έχει λάβει μέρος κατ’ επανάληψη, στις διαδικασίες του Φόρουμ και όσον αφορά στον Πολιτισμό, οργανώνει δίωρη Συνεδρία, για την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, με το γενικό τίτλο: ‘’Παραγωγική ανασυγκρότηση στον Πολιτισμό’’. 

Το σημαντικό όσον και επίκαιρο αυτό θέμα, θα αναπτύξουν: ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, πολιτικός και τ. Υπουργός, Γιώργος Λιάνης, ο Μουσικολόγος και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών, Παναγιώτης Μυλωνάς, η Διευθύντρια της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή, η θεατρολόγος- φιλόλογος, Χριστίνα Κόκκοτα και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Λυκειάρχης Γιάννης Κόττορος. 

Η Συνεδρία, την οποία θα συντονίσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Μο Σταύρος Σολωμός, θα κλείσει με μουσικό αφιέρωμα στις σύγχρονες μουσικές τάσεις, με τους καθηγητές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Βασίλη Τζιατζιά [ηλεκτρική κιθάρα] και Σέργιο Σοιλέ [φλάουτο]. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.