ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να έρθεις πιο κοντά με φίλους και με άτομα που είχατε χαθεί. Επειδή μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις ένα φιλικό σου ζευγάρι να τα βρει και πάλι, σύμφωνα με το astrology, θα μεσολαβήσεις κι ίσως παίξεις τον ρόλο του διαιτητή.
Ερωτικά: Περνάς καλά με ένα Ζυγό και μπορεί να κάνετε όνειρα από κοινού πως θα ζήσετε και θα πως είναι η ζωή σας, χωρίς όμως να εστιάζετε σε κάτι συγκεκριμένο. Με τον Ταύρο δεν έχεις εμπιστοσύνη γιατί από κάποια πράγματα που λέει και κάνει σου βγάζει κάποιες φοβίες και νιώθεις ότι δεν θα είναι εύκολο να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ βλέπεις ότι με συνεργάτες τα καταφέρνεις καλύτερα, σε τρώει κάτι βαθύ και απροσδιόριστο και όλη την ημέρα δεν μπορεί να ηρεμήσεις. Έχεις φιλοδοξίες που δεν σου είναι εύκολο να τις προχωρήσεις και τελικά σου μένει μόνο το άγχος. Η βαθιά έρευνα πάντως θα σε βγάλει από αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να κρατήσεις πολλές ισορροπίες και είναι δύσκολο να το κάνεις εξαιτίας του χαρακτήρα σου. Θα βρεθείς σε μια θέση που δεν ξέρεις ποιανού χατίρι να κάνεις και ποιανού να μην κάνεις.
Ερωτικά: Περιμένεις από τον Κριό ή τον Ζυγό μια δήλωση ή μια εμφάνιση που πιθανόν να είναι διαφορετική και να σου δώσει την δύναμη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Με τον Τοξότη βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής αλλά όλο κάτι γίνεται και δεν έρχεστε πολύ κοντά. Θα σε σώσει πάντως μια διπλωματική κίνηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πολλά να κάνεις αλλά πρέπει να έχεις υπόψη ότι θα χρειαστείς και τη βοήθεια άλλων ατόμων και πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου οπότε μην είσαι απόλυτος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Επεξεργάζεσαι σήμερα όλες τις πληροφορίες με έναν πολύ θετικό τρόπο. Για αυτό δεν θα αφήσεις να σε γυρίσουν πίσω αρνητικές συζητήσεις και σκέψεις. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να παρακάμψεις όλα τα εμπόδια, με διπλωματία και με αίσθηση του ρίσκου.
Ερωτικά: Υποκινείς με τον τρόπο σου συνταρακτικές εξομολογήσεις, χωρίς όμως να έχεις αποφασίσει αν θέλεις να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μαζί ή απλά να πάρεις ρεβάνς. Το καλό είναι ότι θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον Τοξότη και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι θα γίνει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες και να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις μέσα από τα δικά σου θέλω αλλά και την προσωπική σου εμπειρία. Το ρίσκο να αναλάβεις πρωτοβουλίες πολύ σημαντικές θα σου βγει σε καλό, γιατί θα έχεις το τσαγανό αλλά και την ικανότητα να τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ζωή σου χρειάζεται ευγένεια, ισορροπία, αρμονία και ελιγμούς. Μόνο τότε θα δικαιωθείς και θα κάνεις αυτά που θέλεις γιατί αλλιώς μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο που δεν σε συμφέρει με τίποτε. Θα προσπαθήσεις να έχεις στυλ αλλά θα αξίζει τον κόπο.
Ερωτικά: Αν δεν υποχωρήσεις θα έχεις προβλήματα με τον Ζυγό ή τον Αιγόκερω για αυτό θα πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις ανοικτές συζητήσεις γιατί είναι δύσκολο να ξεπεράσεις κάποιες εσωτερικές τραυματικές εμπειρίες που τις έχεις κρατήσει βαθιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να χρειάζεσαι να ανοίξεις τη δουλειά σου μέσα από γνωριμίες, κάτι που μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο γιατί δεν είσαι τύπος που ανοίγεται γιατί χρειάζεσαι χρόνο για να εξομαλύνεις όλες τις καταστάσεις. Η κρίση πάντως που υπάρχει με τον Αιγόκερω πάνω σε μια συνεργασία θα λυθεί από την πλευρά σου, αν φυσικά δεις ότι είναι για συμφέρον σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο και μέσα από εκεί θα βιώσεις μια θετική εμπειρία. Η συζήτησή σου για ένα ταξίδι θα γίνει πλέον πιο συστηματική και μάλλον θα το οργανώσεις πολύ περισσότερο γιατί θα δεις ότι σε συμφέρει.
Ερωτικά: Προτιμάς να βρεθείς με τον Ζυγό σε ένα ανοικτό κύκλο γιατί ο ρόλος σου είναι ρυθμιστικός ακόμα και στις δυσκολίες με τον Σκορπιό. Η σχέση με τον Τοξότη θα γίνει πολύ καλύτερη γιατί θα κινηθείς μαζί του ακόμα και για κάτι κοινό επαγγελματικό που κάνετε και αυτό θα βοηθήσει να είστε καλύτερα μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην χάνεις την δύναμή σου σε κάτι που δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει, κ αι πάνω από όλα μην κολλάς αν τα εμπόδια φαίνονται ανυπέρβλητα. Εσύ χρειάζεται να προχωρήσεις και να ελιχτείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα ανοίξεις τα φτερά σου πιο εύκολα σε μια δουλειά που ήδη έχεις ξεκινήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις διαπιστώσει ότι όταν τελικά βάζεις τους όρους σου και περιχαρακώνεσαι, τότε μπορεί ο άλλος να σε σεβαστεί περισσότερο και εσύ να λειτουργήσεις πολύ πιο ελεύθερα αλλά και πειθαρχημένα. Η ζωή μερικές φορές σε διδάσκει πράγματα και αυτό που χρειάζεται να μάθεις περισσότερο από όλα είναι να είσαι ανοικτός/η σε νέα γνώση και ορίζοντες.
Ερωτικά: Το να βλέπεις με τα δικά σου μάτια πως θέλεις να είναι κοντά σου το άλλο πρόσωπο, αφαιρείς το δικαίωμά του να κινηθεί όπως του αρέσει και δημιουργείς ένα ασφυκτικό περιβάλλον. Καλύτερα να το αφήσεις να αναπνέει ελεύθερα. Αυτό σίγουρα με τον Τοξότη θα το μάθεις πολύ καλά αυτή την περίοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή έχεις κάνει κινήσεις συγκεντρωτισμού και ελέγχου μέσα στην δουλειά σου, δεν αφήνεις να δουλέψει ένα άλλο πρόσωπο ακόμα και για το δικό σου το συμφέρον, γιατί φοβάσαι ότι θα τα κάνει όλα λάθος και θα εκτεθείς. Το καλό είναι να εμπιστεύεσαι και να έχεις την υπομονή για να διδάξεις τους γύρω σου αυτά που πρέπει να μάθουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ενώ ακολουθείς τους νόμους της συνεργασίας και της συντροφικότητας ή του μοιράσματος, θέλεις να κάνεις πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την δική σου διαδρομή. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια όμορφη προσωπική εμπειρία και θα πάρεις όλα αυτά τα εύσημα που έχεις ανάγκη από τους γύρω σου. Το ότι θα περάσεις καλά είναι δεδομένο.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι το να είσαι ανταγωνιστικός/η είναι πολύ δύσκολο για την ισορροπία μέσα στην σχέση σου. Για αυτό θα προτιμήσεις να πας με τα νερά του άλλου για να μην μαλώνετε και για να μην έχετε πολύ έντονες διαφορές, κυρίως με τον Αιγόκερω ή τον Καρκίνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό, αλλά δεν είναι εύκολο να προγραμματίσεις αυτά που χρειάζεται να κάνεις γιατί έχεις πνιγεί από την πολύ δουλειά. Η αναγνώριση πάντως θα έρθει από πρόσωπα που αυτή την στιγμή συνεργάζεσαι μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες νιώθεις πίεση και κυρίως σαν κάτι να σε υποχρεώνει να συμπεριφερθείς τόσο σοβαρά και απόλυτα απέναντι στο καθήκον σου που δεν μπορείς με τίποτε να παρεκκλίνεις. Αυτό σίγουρα θα σε φέρει σε μια δύσκολη θέση εσωτερική αλλά συγχρόνως ωριμάζεις.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη σοβαρότητα και συγκράτηση απέναντι σε ένα Ταύρο γιατί δεν θέλεις να λες ή να κάνεις πράγματα τα οποία μετά δεν μπορείς να τα τηρήσεις. Προτιμάς τις αποστάσεις από τα πολλά πολλά. Μόνο το Λιοντάρι πιθανόν να μπορεί να σου κρατάει το χέρι και να το εμπιστεύεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Στην δουλειά σου έχεις μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και συγχρόνως οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες. Δε θέλεις να ξεχαστείς και να ξεκινήσεις πάλι τις πολλές επαφές που είχες πιο παλιά, γιατί προτιμάς να μην πληγωθείς τώρα που ξέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να μείνεις με τον εαυτό σου και επειδή δεν θέλεις να φανείς αδιάκριτος/η μαζεύεσαι όσο μπορείς αλλά πολύ ευγενικά και γλυκά. Από την άλλη θα ξεκινήσεις σιγά-σιγά να έχεις και πάλι τις κοινωνικές επαφές που είχες χάσει όλο αυτό το διάστημα αλλά με περισσότερη διάκριση.
Ερωτικά: Έχεις ξεσηκωθεί και σίγουρα φαίνεται ότι αλλάζεις απέναντι στην ερωτική σου ζωή γιατί και σεξουαλικά θέλεις να βρίσκεσαι παραπάνω με το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά και έντονο και στενό φλερτ θέλεις να έχεις με ένα πρόσωπο που σου αρέσει και επιθυμείς να του το δείξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποια σχέδια τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα να γίνουν, αλλά τώρα έχεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και κυρίως μεγαλύτερη διάθεση να κοστολογήσεις τον εαυτό σου σωστά. Οπότε θα καταφέρεις να σπάσεις τον κύκλο της επανάληψης που τις πιο πολλές φορές σε πνίγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Το να γνωρίσεις τις κρυμμένες πλευρές του εαυτού σου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο. Σήμερα όμως που θα είσαι σε μια πιο κλειστή φάση χωρίς απαραίτητα να έχεις κάτι, θα αξιολογήσεις περισσότερο τον εαυτό σου σε σχέση με τα τωρινά κοινωνικά και επαγγελματικά δεδομένα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι πολύ κοντά και σε απόσταση αναπνοής από τον Σκορπιό, μόνο που δεν χρειάζεται να του κρατάς κακία για κάτι που έκανε στο παρελθόν. Πάρε ένα σφουγγάρι και διέγραψε τα όλα. Μέσα από εκεί θα πετύχεις την καλύτερη επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι σε φάση ψαξίματος μπορεί και να κάνεις μια καλή γνωριμία μέσα όμως από επαγγελματικές επαφές.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις γερές βάσεις με στόχο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που είχες από το παρελθόν με κάποιους συνεργάτες, όμως τώρα ξέρεις τι θέλεις περισσότερο από ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το να γνωρίσεις καινούργια άτομα θα σου κάνει καλό γιατί θα ανοίξεις σε νέες εμπειρίες και κυρίως θα ξεκολλήσεις από τις παλιές πεποιθήσεις σου. Οι δοκιμασίες κυρίως σε εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο δεν σου φαίνονται τόσο απλές αλλά τουλάχιστον σε υποχρεώνουν να βγάλεις στην επιφάνεια όλες πλέον τις φανερές και αφανείς δυνάμεις σου.
Ερωτικά: Προσγειώνεσαι αναγκαστικά και επειδή νιώθεις ότι υπάρχει και ένα είδος αποκλεισμού λόγω οικονομικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων από την πλευρά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, νιώθεις ότι κάπου έχεις παραμεριστεί. Εστιάσου στο πως θα περάσεις εσύ καλά ακόμα και με κάποιους φίλους σου που έχεις να του δεις καιρό για να μην δημιουργούνται εντάσεις και κυρίως αδιέξοδα με ένα Λιοντάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αρκετά εμπόδια αλλά τώρα θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο που θα σου φέρει σιγά-σιγά την ανανέωση που θέλεις. Χρειάζεσαι ένα γερό τράνταγμα αλλά και ένα κίνητρο για να ξεκολλήσεις άμεσα και θα το έχεις τις επόμενες ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Μπορεί να νιώθεις ότι κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου και αυτό να μην είναι και πολύ εύκολο να το διαχειριστείς. Συγχρόνως ίσως έχεις θυμό ή κάτι που δεν μπορείς να ερμηνεύσεις για συγκεκριμένα άτομα και κυρίως συγγενείς. Αν έχετε να χωρίσετε οικονομικά ή κληρονομικά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να το διαχειριστείς. Βέβαια αυτό είναι πιο έντονο αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου που αναγκαστικά κάνεις και έναν απολογισμό πολύ πιο βαθύ εφ' όλης της ύλης για την ζωή σου.
Ερωτικά: Προτιμάς να έχεις επαφές πιο ουσιαστικές για αυτό προσπαθείς να βρεις μια άκρη για να πεις αυτά που θέλεις γιατί νιώθεις ότι το πρόσωπο που είστε μαζί δεν σε καταλαβαίνει ή δεν σε χειρίζεται με δικαιοσύνη. Κυρίως με τον Κριό υπάρχουν μεγάλες αντιπαραθέσεις γιατί βιάζεται και λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κατοχυρωθείς με τον καλύτερο τρόπο και να βελτιώσεις όσο μπορείς τα ταλέντα σου για να κερδίσεις και συγχρόνως να βγεις από τα αδιέξοδα. Κάποια χρέη πιθανόν να σε βασανίζουν χωρίς όμως να είσαι σε φάση επικινδυνότητας γιατί φροντίζεις όσο μπορείς να ξεκολλήσεις από το δύσκολο παρελθόν σου.