Kάτι το καινούργιο υποδεχτήκαμε στην Πάτρα… Το νέο showroom των "Fashiondolls"!

Περάσαμε το απόγευμα μας σε έναν πολύ ωραίο χώρο και λειτουργικό… Tα fashiondolls Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου και Γιώτα Κοντογεωργοπούλου μας άνοιξαν την πόρτα τους και πίνοντας μια κούπα ζεστό καφέ μάθαμε τα νέα τους και είδαμε που και πως δουλεύουν.

Πριν σας πούμε περισσότερα θα πρέπει να ξέρετε πως η ms. VintageD και η ms. Κοuka είναι δύο νέα κορίτσια που έχουν αυτό που εγώ (η ψηλοάσχετη με τη μόδα) καταλαβαίνω ως τον τρόπο να μας κάνουν να ξεχωρίσουμε σε έναν χώρο με το κατάλληλο outfit και κομμάτια μοναδικά, που θα γίνουν αφορμή για «τι ωραίο, από πού το πήρες θέλω και εγώ» ερωτήσεις!

Εδώ και πολλά χρόνια οι δύο τους συνεργάζονται και όλο αυτό βέβαια ξεκίνησε από μια καλή και δυνατή φιλία.

Όταν δύο άνθρωποι που βρίσκονται έχουν τόσες πολλές ιδέες να μοιραστούν και να υλοποιήσουν δεν μπορεί έχει σαν αποτέλεσμα κάτι διαφορετικό εκτός μια άψογη και επιτυχημένη συνεργασία.

Αν και δεν το βλέπουν τόσο σαν δουλειά αυτό που κάνουν, αλλά περισσότερο σαν τρόπο έκφρασης έχουν καταφέρει να ντύνουν πολλές Πατρινές και όχι μόνο, οι οποίες τις συμβουλεύονται πάνω στο styling που θέλουν και τους ταιριάζει!


«Είστε όλες κούκλες και με τη βοήθεια μας θα γίνεται fashiondolls»

Aυτό είναι το μότο τους και περίπου η περιγραφή της δουλειά τους!

Πολύ σύντομα θα έχουν έτοιμο το eshop τους ενώ μέχρι τότε μας «λύνουν τα χέρια» σε ότι έχει να κάνει με τα ρούχα και τα κοσμήματα στο φαν page τους Fashiondolls.gr στο Facebook.

H όμορφη Δήμητρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας εδώ και πολλά χρόνια. Η τάση να αναζητά τη μόδα την οδήγησε στο project που λέγεται fashiondolls. Μοdeling, styling, design, fashion blogger, ζωγραφική και πολλά ακόμα. Ένας καλλιτέχνης και «εραστής της μόδας» δεν έχει χώρο, απλά πηδάει από τον έναν στον άλλον και εξελίσσεται. Αυτό είναι η Δήμητρα με λίγα λόγια…


H Γιώτα είναι συνάδελφος… Εγώ μπορεί να μην έχω καμία σχέση με την δημιουργία κοσμημάτων όμως η γλυκιά και όμορφη Γιώτα ξεκίνησε από τον χώρο της δημοσιογραφίας!

Ξεκίνησε να φτιάχνει κοσμήματα για τον εαυτό της και μετά πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο να «φορτώνει» τις φίλες της με όμορφα αξεσουάρ και στην συνέχεια να της ζητούν παντού όμορφα κομμάτια, απαραίτητα για κάθε εμφάνιση.

Οι αλυσίδες, οι χάντρες και το δέρμα έγιναν προέκταση των χεριών της και τώρα ασχολείται μόνο με αυτό και δεν προλαβαίνει κιόλας!


Το showroom είναι κάτι σαν έκθεση περισσότερο αλλά και χώρος για να δουν από κοντά οι ενδιαφερόμενες ωραίες δημιουργίες.

Φυσικά τα πάντα τρέχουν στο διαδίκτυο και στο fashiondolls!

Εννοείται ότι δεν θα φεύγαμε με άδεια χέρια αν και σύντομα θα είμαστε πάλι εκεί γιατί γιορτές έρχονται και θέλουμε το «κατιτίς» μας.

Μοναδικά σχέδια που σε συνεργασία με τα κορίτσια θα αποκτήσουν ακόμα πιο προσωπική πινελιά αν το επιθυμείτε.

Φτάνει με τους καφέδες ας κάνουμε καμιά δουλειά να αφήσουμε τα fashiodolls να δημιουργήσουν τα ρούχα και κοσμήματα των ονείρων μας!

Υ.Γ. Μαζί μου και ο Γιάννης Σαρηγιάννης για τις όμορφες φωτογραφίες!