Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τρεις συναυλίες που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα παρουσιαστούν ιδιαίτερα γνωστά τραγούδια του Ρεμπέτικου, (κυρίως Τσιτσάνη & Βαμβακάρη), με μια πρωτότυπη προσέγγιση, που έρχεται να καταθέσει μια νέα διάσταση στο προσφιλές αυτό είδος του Ελληνικού τραγουδιού, μέσα από τον πλούσιο σε ηχοχρώματα ήχο της Συμφωνικής Μαντολινάτας.

Κατά το Ν. Δημογιάννη (καλ/κό Δ/ντή της Πατραϊκής Μαντολινάτας): «Ο σκοπός μου ήταν μέσα από την ενορχήστρωση να δοθεί μία διαφορετική «οπτική», από αυτήν της πρωτογενούς Ρεμπέτικης κομπανίας, την οποία ούτως ή άλλως το κοινό γνωρίζει εδώ και δεκαετίες και δεν θα είχαμε να προσθέσουμε κάτι εμείς με μία απλή και πιστή αναπαραγωγή του ήδη γνώριμου ήχου και μορφής. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν οφείλουμε το δέοντα σεβασμό στο πρωτότυπο υλικό προς αποφυγήν αυθαιρεσιών στο μουσικό λόγο. Σε αυτό το εγχείρημα, βέβαια, βρήκα πολύτιμους αρωγούς, την εξαιρετική ορχήστρα της Πατραϊκής Μαντολινάτας, όπως και τα επίσης εξαιρετικά και πολλά υποσχόμενα φωνητικά σύνολα (Παιδική Χορωδία & το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «ΑΝΤΗΧΩ») του ιστορικού αυτού Ομίλου που εξακολουθεί και παράγει πολιτισμό επί σειρά δεκαετιών, παρ΄ όλη την απουσία εξωτερικής οικονομικής στήριξης. Συμμετέχουν οι ταλαντούχοι ερμηνευτές Χρύσα Παναγιωτοπούλου & Χρήστος Κωνσταντόπουλος».

Η διδασκαλία των Χορωδιών έγινε από τη Μέλπω Βικάτου και η Δ/νση όλων των μουσικών συνόλων θα είναι από το Νίκο Δημογιάννη.

Σημεία προπώλησης: Γραφεία Ομίλου: 11:00-13:00 και 18:00-21:00 (τηλ. 2610275571, Μιαούλη 41).

Καταστήματα: Musical, Discover και Θέατρο «Λιθογραφείον»