To Youth Today είναι μια πρωτοβουλία της AIESEC που έχει στόχο να φέρει σε επαφή τον επιχειρηματικό κόσμο με φοιτητές και νέους, ώστε μέσα από την αλληλεπίδραση τους να προάγει την εξωστρέφεια, την ηγετικότητα και την δύναμη της αυτογνωσίας. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι φοιτητές να έρθουν σε αλληλεπίδραση με τον επιχειρηματικό κόσμο της Πάτρας και να γνωρίσουν την ανάγκη ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και ηγετικών χαρακτηριστικών στη σύγχρονη αγορά εργασίας μέσα από ομιλίες και workshops καταξιωμένων επιχειρηματιών και Μη Κυβερνητικών Οργανισμών.

Σχετική εκδήλωση Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.30, στο ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φερραίου 106) στην Πάτρα.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό και ευελπιστεί να καθιερωθεί ως θεσμός που θα ενεργοποιεί τους νέους να πάρουν πρωτοβουλίες και να αναπτύξουν χαρακτηριστικά και ικανότητες οι οποίες θα αποφέρουν θετικό αντίκτυπο τόσο στους ίδιους όσο και στην κοινωνία.

Οι ομιλητές θα είναι επιχειρηματίες της Δυτικής Ελλάδας, υπεύθυνοι Μη Κυβερνητικών Οργανισμών και Φορείς του Πανεπιστημίου Πατρών, ικανοί να παρέχουν απαντήσεις στα παραπάνω ζητήματα και σε προβληματισμούς των νέων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον συζήτησης.

Το Youth Today θα διεξαχθεί σε 3 πόλεις της Ελλάδας: Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα!