Δίχως να γεμίσει η αίθουσα και αρκετές αδειανές καρέκλες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη.

Ο κ. Μανιάτης στις συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι η Ελλάδα για πρώτη φορά από τα χρόνια της κρίσης έχει καταφέρει να μειώσει τα ποσοστά της ανεργίας της και να βαδίζει σε τροχιά ανάπτυξης.

«Η κοινωνία δεν το αντιλαμβάνεται; Προφανώς και δεν το αντιλαμβάνεται γιατί έχει η κάθε οικογένεια προβλήματα στο εσωτερικό της. Το γεγονός ότι οι αριθμοί βαίνουν καλώς δεν σημαίνει ότι έχει βελτιωθεί και η καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα για να γίνει. Όμως η αλλαγή σελίδας έγινε» ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Παράλληλα τόνισε ότι ο ΕΝΦΙΑ ήταν μία λανθασμένη πρωτοβουλία από πλευράς της κυβέρνησης, ενώ σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στις εκλογές θα πάρει μεγαλύτερα ποσοστά από τα ιδιαιτέρως χαμηλά που καταγράφει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.