Σε ένα ακόμα μουσικό ταξίδι, σε μία βραδιά ξεχωριστή οι «Nassia & the VIPerformers» ταξίδεψαν τους φίλους του «Teatro Café- Bar» στο πολυχώρο της Veso Mare, την νύχτα του Σαββάτου.

Η Νάσια Παπαγιαννάκη και οι «the VIPerformers», σε ένα event που πλέον έχει καθιερωθεί στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, έδειξαν για ακόμα μία φορά γιατί αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές του Σαββατόβραδου, για όσους αγαπούν την καλή και ποιοτική μουσική.

Η τραγουδίστρια Νάσια Παπαγιαννάκη, με την ονειρεμένη φωνή, ερμήνευσε αρκετά αγαπημένα τραγούδια που έχουν μείνει διαχρονικά, τραγούδια διαφόρων ειδών μουσικής από jazz και latin έως soul και pop-disco, αλλά και τόσα ακόμα, παρμένα από διαφορετικούς χώρους και στυλ, δημιουργώντας μελωδικές αντιθέσεις που όμως είναι συνθεμένες μεταξύ τους, αποτέλεσαν μία πανδαισία μουσικών χρωμάτων που άφησε σίγουρα ενθουσιασμένους και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.


Τραγούδια σε ξεχωριστές διασκευές, μελωδίες σε ενορχήστρωση της Νάσιας Παπαγιαννάκη, μέσα από την μουσική των «the VIPerformers», σε ένα πρόγραμμα που χάραξε στην ουσία και σκιαγράφησε, μία απολαυστική και χορευτική διαδρομή, μέσα από το πέρασμα του χρόνου και των δεκαετιών. Ο φιλόξενος χώρος του "Teatro Café-Bar", ήταν για ακόμα μία φορά μοναδικός για τέτοιες βραδιές, δημιουργώντας το άρωμα της μυσταγωγίας, αλλά και την ρομαντική ατμόσφαιρα που απαιτεί ένα τέτοιο ταξίδι.


Όλα δείχνουν λοιπόν ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και φέτος τον χειμώνα οι «Nassia & the VIPerformers» και το «Teatro Café-Bar» θα μπαίνουν στα Σάββατα μας, κάνοντας ποιοτικότερη την ζωή μας. Το έχουμε ανάγκη άλλωστε.