Συλληπτήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για τον θάνατο του Σπύρου Βουλγαράκη που έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης,, σε ηλικία 88 ετών.

Συγκεκριμένα:  «Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας, τα μέλη του Δ.Σ. , οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό εκφράζουμε την οδύνη μας και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ακούραστου εργάτη της Παναχαϊκής και πολύ μεγάλου προπονητή Σπύρου Βουλγαράκη για τον θάνατο του.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής γιατί πρόλαβε να βραβεύσει τον Σπύρο Βουλγαράκη εν ζωή τον Μάιο του 2011 και να δώσει στον βαρέως πάσχοντα τότε αείμνηστο όπως ο ίδιος δήλωσε μεγάλη χαρά.

Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που η Παναχαϊκή θυμήθηκε και βράβευσε τον Σπύρο Βουλγαράκη. Αύριο στον δρόμο για την τελευταία του κατοικία θα τον συνοδεύσουν οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές , και το υπαλληλικό προσωπικό της Π.Α.Ε. και θα κατατεθεί στην μνήμη του στεφάνι.

Στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του και είναι βέβαιο ότι κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τον δημιουργό όλων των μεγάλων παικτών της Παναχαϊκής αρχίζοντας από τον Κώστα Δαβουρλή και τελειώνοντας στον Πάρη Γεωργακόπουλο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».