Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου το Dazzle party επιστρέφει στα dancefloors για να προσφέρει στο κοινό μια εκρηκτική βραδιά.

Στο Home by Megaro παρουσιάζει τους djs Leon Segka και Μikele οι οποίοι είναι ιδρυτές των labels Ntrop και Avatone αντίστοιχα. Oι Dj θα ανέβουν στα decks με ένα dj set γεμάτο από underground beat και euphoria.

Να σημειώσουμε πως οι δύο αγαπημένοι djs θεωρούνται οι προάγγελοι για το ξεκίνημα τις underground μουσικής σκηνής στην Ελλάδα!

Για περισσότερα από 10 χρόνια ήταν το νο1 δίδυμο και τα parties τους χαρακτηρίστηκαν “μαγικά”. Aυτό το Σάββατο το Dazzle party επιστρέφει στην Πάτρα και δεν πρέπει να το χάσετε!

Μην ξεχνάτε πως κάθε εβδομάδα στην σελίδα του Home "τρέχει" διαγωνισμός στον οποίο μπορείτε όλοι να συμμετάσχετε!

Έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε freelist για εσάς και ένα φίλο! Οι 5 νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή!Το Dazzle party έγραψε ιστορία και το Σάββατο θα είναι στο Home!

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίο το Dazzle party επιστρέφει στα dancefloors για να προσφέρει στο κοινό μια εκρηκτική βραδιά.
Στο Home by Megaro παρουσιάζει τους djs Leon Segka και Μikele οι οποίοι είναι ιδρυτές των labels Ntrop και Avatone αντίστοιχα. Oι Dj θα ανέβουν στα decks με ένα djset γεμάνο από underground beat και euphoria.
Να σημειώσουμε πως οι δύο αγαπημενοι djs θεωρούνται οι προάγγελοι για το ξεκίνημα τις underground μουσικής σκηνής στην Ελλάδα!
Για περισσότερα από 10 χρόνια ήταν το νο 1 δίδυμο και τα parties τους χαρακτηρίστηκαν “μαγικά”.
Aυτό το Σάββατο το Dazzle party επιστρέφει στην Πάτρα και δεν πρέπει να το χάσετε!



Leon Segka : Inside you ( feat. Olga Kouklaki )