Συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο στο Βραχνέικα στο «Σταυροπούλειο» για το θέμα της χάραξης του αυτοκινητοδρομίου στο τμήμα Μιντιλόγλι – Κάτω Αχαΐα.

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19 : 30 σας προσκαλούμε στα Βραχναίικα στην αίθουσα «Σταυροπουλείου» όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για το σοβαρό πρόβλημα της χάραξης του νέου αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα Μιντιλόγλι – Κάτω Αχαΐα.

Επιβάλλεται να γίνει αποδεκτή η απλή λογική και η θέληση των κατοίκων και όλων των φορέων της περιοχής μας που έχει ήδη διακηρυχτεί ομόφωνα από τη σύσκεψη στις 7 Σεπτεμβρίου 2008.

Εάν γίνει αποδεκτός ο εκβιασμός του ΥΠΕΧΩΔΕ - ότι τάχα μου κινδυνεύει το έργο με τη νέα χάραξη- και δεν αντιδράσουμε θα αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας ένα έργο με τεράστια περιβαλλοντική επιβάρυνση, στο χαρακτηρισμένο αρχαιολογικό χώρο ( Αχλάδα- Γαλάρια- Σκάγια) αλλά και ένα έργο που αντί για ανάπτυξη θα φέρει υποβάθμιση στην περιοχή μας. Την πρωτοβουλίας μας αυτή στηρίζουν και «αγκαλιάζουν» η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας».