Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το "Πολυτεχνείο" (Επισκόπου Τιμοθέου και Παναγιωτοπούλων, Αίγιο) παρουσιάζουν την παράσταση "Encore...Μιούζικαλ και όχι μόνο!" με την Τάνια Τρύπη και τον Μέμο Μπεγνή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη. 

Πρωταγωνιστές σε αυτό το ταξίδι, δύο καλλιτέχνες που αποδεικνύουν ότι, εκτός από εξαιρετικοί ηθοποιοί, είναι και εκπληκτικοί τραγουδιστές. Η Τάνια Τρύπη και ο Μέμος Μπεγνής με τις μοναδικές ερμηνείες τους, ζωντανεύουν μπροστά μας τους ήρωες των σπουδαιότερων μιούζικαλ όλων των εποχών. 

Μια μουσική παράσταση που έκλεψε τις καρδιές κοινού και κριτικών, φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα, με τα ωραιότερα τραγούδια του διεθνούς και ελληνικού μουσικού θεάτρου -και όχι μόνο. Από το «Phantom of the opera», το «Chicago» και το «Beauty and the beast» μέχρι τη «Στέλλα», τις «Θαλασσιές τις χάντρες» και «Το παιδί και το δελφίνι». 

Ένα μουσικό ταξίδι από το Broadway και το West End στη σκηνή του Πολυτεχνείου στο Αίγιο, με στάσεις στη Montmartre, τη Via Veneto και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας των καλοκαιρινών κηποθεάτρων… και όχι μόνο. Μια εξαιρετική επιλογή τραγουδιών, που συνοδεύονται από βιντεοπροβολές ελληνικών και ξένων σκηνών. 

Στο πιάνο ο Κωνσταντίνος Παγιάτης. 

Concept/Σκηνοθεσία/Επιμέλεια παραγωγής: Πάνος Αμαραντίδης

Τραγούδι: Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής

Επιμέλεια κουστουμιών: Εύα Νάθενα

Πιάνο: Κωνσταντίνος Παγιάτης 

Έναρξη 10 μ.μ.. Είσοδος 10 €. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλ. 6976-619217 και 26914-00429.



ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ & ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ