Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις τώρα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, να την αλλάξεις ή να την διακοσμήσεις λάβε σύμφωνα με το astrology υπόψη σου τις παρακάτω προτάσεις!

Κριός
Σαν Κριός, όπως έχουμε ξαναπεί, θέλεις να έχεις την αίσθηση της ελευθερίας γι' αυτό και δεν προτιμάς τους ασφυκτικά γεμάτους χώρους που σε πνίγουν. Στην κρεβατοκάμαρα ένας κόκκινος τοίχος ίσως παραείναι «επιθετικός» και θα δημιουργεί υπερένταση. Αντίθετα, σεντόνια, παπλώματα ή μικρά αντικείμενα σε αυτό το χρώμα, όπως ένα πορτατίφ, θα κρατούν την ενέργειά σου στα ύψη και δη την ερωτική. Τα μεταλλικά κρεβάτια είναι αυτά που σου ταιριάζουν. Ένα ωραίο φωτιστικό δαπέδου θα είναι μια έξυπνη πινελιά.

Ταύρος
Εσύ που είσαι παιδί της Αφροδίτης αναζητάς την άνεση αλλά και την πολυτέλεια. Σαφώς το ξύλο είναι το Νο 1 στην επιλογή σου για έπιπλα κρεβατοκάμαρας. Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, εκτός του χρώματος στους τοίχους που καλό θα ήταν να φροντίσεις να είναι σε γήινες αποχρώσεις, δοκίμασε να ξεκινήσεις από τις κουρτίνες. Προτίμησε να είναι διπλές, από βαρύ ύφασμα και φλοράλ (μόνο αν είναι μονόχρωμο το πάπλωμα ή η παπλωματοθήκη σου). Για να απολαμβάνεις τον ύπνο σου επέλεξε μεγάλα πουπουλένια μαξιλάρια.

Δίδυμοι
Σου ταιριάζει καλύτερα ένας καναπές - κρεβάτι που θα μπορείς να τον ανοιγοκλείνεις ανάλογα με το αν είσαι μόνος/η ή με παρέα. Ένα ράφι για τα βιβλία σου και δύο πίνακες μοντέρνας τέχνης είναι μια απαραίτητη προσθήκη αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε τα φορτωμένα δωμάτια απαιτούν πολύ χρόνο για καθάρισμα και ξεσκόνισμα που εσύ δε διαθέτεις. Προτίμησε για τους τοίχους ή τα σκεπάσματα και τις κουρτίνες αποχρώσεις του αγνού κίτρινου σε συνδυασμό με το θαλασσί. Μια αλλαγή που θα μπορούσες να κάνεις είναι οι μεταλλικές περσίδες αντί για κλασικές κουρτίνες.

Καρκίνος
Ένα κρεβάτι με ουρανό θα ήταν το πιο κατάλληλο για σένα που σου αρέσει να νιώθεις ασφαλής και προστατευμένος/η. Αν όμως ήδη έχεις, τότε φτιάξε τη φωλιά σου, τοποθετώντας τα αγαπημένα σου αντικείμενα σε ένα εμφανές σημείο. Τα παιχνίδια σου από την παιδική σου ηλικία περικλείουν όλη την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Ένα μπαούλο, έστω και μικρό, με τα αναμνηστικά σου είναι απαραίτητο. Όσο για το χρώμα, επέλεξε το μπλε της θάλασσας και έχε κάπου δυο-τρία κεριά με τα αρώματα του Ωκεανού.

Λέων
Καταρχήν, το κρεβάτι σου οφείλει να είναι υπέρδιπλο και με πολύ παχύ στρώμα και οπωσδήποτε να έχεις μια βελούδινη ή κοτλέ πολυθρόνα (μπορείς να αγοράσεις κι ένα υποπόδιο για να ακουμπάς τα πόδια σου να χαλαρώνεις). Απαραίτητο ένα χαλί animal print ή από δέρμα ζώου (λόγω φιλοζωικών αισθημάτων προτιμούμε το πρώτο). Τα χρώματα με τα οποία πρέπει να «παίξεις» στα υφάσματα και τους τοίχους είναι το αγνό πορτοκαλί και το χρυσοκίτρινο σε συνδυασμό με το απαλό μωβ. Αν η τσέπη σου το επιτρέπει, αγόρασε ένα ζευγάρι ολομέταξα σεντόνια.

Παρθένος
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχει το κρεβάτι σου είναι ο αποθηκευτικός χώρος από κάτω, ώστε όλα τα σκεπάσματά σου να είναι μαζεμένα, τακτοποιημένα και σε άμεση χρήση. Αν δεν γίνεται, προμηθεύσου κάποια κουτιά που θα μπορείς να φυλάξεις πράγματα ή μια συρταριέρα, αν η ντουλάπα δεν έχει αρκετά συρτάρια. Τα κεριά από φυσικό κερί και τα αρωματικά έλαια θα σου προσφέρουν χαλάρωση και θα σε γεμίσουν θετική ενέργεια. Το ανοιχτό γκρι, μπεζ και εκρού είναι τα χρώματά σου.

Ζυγός
Η αρμονία είναι το πρώτο πράγμα που θα φροντίσεις να υπάρχει στην κρεβατοκάμαρά σου τόσο σε σχέδια όσο και στυλ και χρώματα. Η ισορροπία μεταξύ κλασικού και μοντέρνου επίσης. Γι' αυτό μπορείς να συνδυάσεις ένα πανέμορφο παλιό ολόσωμο καθρέφτη με ένα μεταλλικό κρεβάτι, κουνουπιέρα και αραχνοΰφαντες κουρτίνες. Αρωματικά ποτ πουρί και κεριά δεν πρέπει να λείπουν ή ένα μεγάλο βάζο με λουλούδια γι' αυτό βάλε ένα μικρό στρογγυλό τραπεζάκι σε μια γωνία.

Σκορπιός
Ο κρυφός φωτισμός ή, αν δε γίνεται, ένα ντίμερ που θα ρυθμίζει τη φωτεινότητα του χώρου είναι must για το υπνοδωμάτιό σου που για να είναι των ονείρων σου, ίσως θα έπρεπε να μοιάζει περισσότερο με boudoir. Το βελούδο σε μπορντό ή μαύρο χρώμα φρόντισε να υπάρχει στο χώρο σου όπως και μια παχιά μοκέτα ή χαλί. Αν ο χώρος στο επιτρέπει, τοποθέτησε ένα παραβάν σε μια γωνία του που προσθέτει μυστήριο αλλά και ερωτισμό.

Τοξότης
Ένα πολύ χαμηλό κρεβάτι ή ακόμα και φουτόν με αρκετά μαξιλάρια ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Ένα φωτιστικό από ριζόχαρτο, ένας πίνακας από φελλό που θα μπορούσες να καρφιτσώσεις πάνω του εισιτήρια ταξιδιών, συναυλιών και καρτ ποστάλ είναι κάτι που θα σου ανεβάσει την διάθεση, όπως επίσης ένα ράφι με σουβενίρ από διάφορα μέρη που έχεις επισκεφτεί. Μικρά χάρτινα χρωματιστά κουτιά για να βάζεις μέσα τα μπιχλιμπίδια σου χρειάζονται. Καλύτερα να προτιμήσεις το άσπρο χρώμα στους τοίχους για να μην υπάρξει επικίνδυνη πολυχρωμία.

Αιγόκερως
Δέρμα, ξύλο και γυαλί είναι αυτά που σου ταιριάζουν σαν υλικά και πρέπει να υπάρχουν στο υπνοδωμάτιό σου. Μια δερμάτινη πολυθρόνα, ένα γυάλινο ράφι ή τραπεζάκι και ένα ξύλινο κρεβάτι με δερμάτινες λεπτομέρειες είναι αρκετά για τη λιτή σου φύση αλλά και επιβλητικά. «Σπάσε» λίγο τη σοβαρότητα με ένα leopard print χαλί ή μικρά αντικείμενα σε πράσινο, σκούρο κόκκινο ή πορτοκαλο-καφέ χρώμα. Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να βάλεις στην κρεβατοκάμαρα είναι το γραφείο σου!

Υδροχόος
Ενδεχομένως να έχεις ήδη βάλει την μεγάλη smart TV στον τοίχο σου αν και όλοι οι ειδικοί φωνάζουν ότι η τηλεόραση δεν είναι καλό να βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο αλλά εσύ κάνεις του κεφαλιού σου. Το κρεβάτι σου πάντως πρέπει να είναι από χρώμιο όπως και τα περισσότερα έπιπλα του σπιτιού σου ή από ασημί μέταλλο και μάλλον μοντέρνου design και ο χώρος σου σε γενικές γραμμές αρκετά μινιμαλιστικός για να υπάρχει αέρας να αναπνεύσεις. Προτίμησε για σκεπάσματα και κουρτίνες (αν δεν χρησιμοποιήσεις ρολά-περσίδες) ασημί, έντονο μωβ, ματζέντα και σκούρο φούξια.

Ιχθύες
Η κρεβατοκάμαρά σου είναι ο χώρος που γεμίζεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια και φυσικά απολαμβάνεις το υπέρτατο αγαθό στον κόσμο για σένα, τον ύπνο, γι' αυτό ίσως είναι και το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού. Το κρεβάτι σου πρέπει να είναι από ανοιχτόχρωμο ξύλο και τα σκεπάσματά σου αφράτα, μαλακά και μυρωδάτα. Τοποθέτησε κι εδώ μια γλάστρα και ένα μικρό σιντριβάνι feng soui που βοηθάει στη χαλάρωση. Ένας πίνακας ζωγραφικής από την περίοδο του ρομαντισμού είναι απαραίτητος.