Γκάφα μεγατόνων έκανε υποψήφια σε τηλεοπτικό ριάλιτι μέσω του οποίου αναδεικνύεται η Σταρ και η Μις Κύπρος, καθώς όταν ρωτήθηκε για το AIDS από την απάντησή της καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχει ιδέα περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Συγκεκριμένα, στη Νάταλι Ριάρ τέθηκε η εξής ερώτηση: «Αν σου έλεγε κάποιος φίλος σου ότι είναι φορέας του AIDS, ποια η αντίδραση σου σε αυτή την ανακοίνωση και ποια η στάση σου απέναντί του»; Η νεαρή διαγωνιζόμενη, προφανώς μην αντιλαμβανόμενη την ερώτηση απάντησε: «Καταρχάς το να βοηθάς τον άλλο, προσωπικά για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα του έλεγα "συγχαρητήρια", "μπράβο" και ότι είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος».

Όταν από την παρουσιάστρια της ζητήθηκε να διευκρινίσει τι εννοεί με αυτήν της την απάντηση, η νεαρή διαγωνιζόμενη συνέχισε: «Θα ενθουσιαζόμουν», «Θα τον ενθάρρυνα να το ξανακάνει». Ωστόσο, η παρουσιάστρια προσπάθησε να τη βοηθήσει για ακόμα μια φορά ζητώντας της διευκρινίσεις για δεύτερη φορά, με τη Νάταλι Ριάρ να επιμένει στην αρχική της απάντηση...


"Εάν μου έλεγε κάποιος πως έχει AIDS θα ενθουσιαζόμουν "