Δύο ακόμα πρωταθλητές θα λάβουν μέρος στο «6th Boxing Gala» της Παναχαϊκής που διοργανώνεται στις 16 με 17 Νοεμβρίου στην Πάτρα. Πρόκειται για τους Πατρινούς πυγμάχους Βασίλη Κονταξή της Πυγμής και τον Γιώργο Γεωργόπουλο της Παναχαϊκής.

Ο Βασίλης Κονταξής στην κατηγορία των 60 κιλών έχει αναδειχτεί 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδος Α’ κατηγορίας Ανδρών, έχει πάρει την 5 θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της καριέρας του έχει συνεχής συμμετοχές σε πολλά διεθνή τουρνουά πυγμαχίας.

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους εν ενεργεία πυγμάχους της Πάτρας. Προπονητής του είναι ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος.


Ο Βασίλης Κονταξής

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος

Πρωταθλητής στην κατηγορία του είναι και ο Γιώργος Γεωργόπουλος της Παναχαϊκής. Ο «γίγαντας» της ΠΓΕ είναι 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδος Α’ κατηγορίας Ανδρών, έχει πάρει την πρώτη θέση στο Διεθνές Τουρνουά Belfast Cup, όπως και την πρώτη θέση στο Διεθνές Τουρνουά Lemmesia, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών.

Αγωνίζεται στην Παναχαϊκή και προπονητής του είναι ο Νίκος Πλέας. Οι δύο παραπάνω συμμετοχές αποδεικνύουν αν μη τι άλλο ότι το τουρνουά της Παναχαϊκής θα είναι υψηλής ποιότητας πανελληνίου βεληνεκούς. Το who is who του «6th Boxing Gala» θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.