Στην δημιουργία site ιατρικού τουρισμού προχωρά το Ολύμπιον Θεραπευτήριο της Πάτρας, με την συνδρομή εταιρείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως ανακοινώνεται από το Ολύμπιον Θεραπευτήριο της Πάτρας σε σχετικό δελτίο Τύπου «στην δημιουργία site Ιατρικού Τουρισμού από κοινού με εταιρεία της Μεγάλης Βρετανίας προχωρά το Ολύμπιον  μετά και την επίσκεψη Άγγλου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο του Τουρισμού».

Αξίζει να σημειωθεί όπως αναφέρεται στο ίδιο δελτίο «ότι ο Βρετανός επιχειρηματίας που επισκέφθηκε τους χώρους του «Ολύμπιον» και ξεναγήθηκε σε αυτό, έφυγε με τις καλύτερες των εντυπώσεων, γεγονός που αποτέλεσε την αρχή μιας συνεργασίας η οποία αναμένεται να ωφελήσει όχι μόνο το Θεραπευτήριο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, καθώς μέσω αυτής αναμένεται να ενισχυθούν οικονομικά τόσο οι ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής , όσο και οι υπόλοιποι κλάδοι που σχετίζονται με τον τουρισμό».

Παράλληλα, το «Ολύμπιον» προχωρά στην δημιουργία δικτύου προσέλκυσης ασθενών από ξένα κράτη, προκειμένου να καταφέρει εισροή πόρων από το εξωτερικό αφού οι κρατικοί φορείς συνεχίζουν τα claw back και τις περικοπές όσων οφείλουν, στον ιδιωτικό χώρο της υγείας.