Η Google σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον κόμβο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας της Τεχνόπλης του Δήμου Αθηναίων, διοργανούν τριήμερo σεμινάριο πιστοποίησης “Google AdWords”, όπου δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες σνα παρακολουθήσουν εντατικά μαθήματα που αφορούν τη διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα έχει στόχο να διευρύνει τις γνώσεις σας στην online διαφήμιση και νασας βοηθείσει αποδείξτε τις ικανότητές σας στους πελάτες σας, αποκτώντας την πιστοποίηση Google AdWords.
O έμπειρος εκπαιδευτής του AdWords και συνεργάτης της Google, Κωνσταντίνος Σκιάνης (Digital Marketing Director & Co-Founder, Mediacube) θα σας εκπαιδεύσει πάνω στις "Βασικές αρχές του AdWords" και την "Αναζήτηση για προχωρημένους". Με το πέρας των μαθημάτων, θα διεξαχθεί η εξέταση πιστοποίησης καθώς και επίσης θα έχετε ευκαιρίες δικτύωσης με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση πιστοποίησης θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Οκτώβρη και ώρες 09:30 - 18:00.

Σας συνιστούμε να έρθετε προετοιμασμένοι, έχοντας μελετήσει την ύλη που θα βρείτε στους παραπάνω συνδέσμους, έτσι ώστε να καταλάβετε καλύτερα το περιεχόμενο του σεμιναρίου και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας στις εξετάσεις. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας τον προσωπικό σας φορητό υπολογιστή.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.