To “Women Only Gym” (28ης Οκτωβρίου, Καρόλου 28-30) είναι ένας χώρος άθλησης και ευεξίας στην Πάτρα που μας συστήθηκε για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό και την ερχόμενη Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στις 7 και μισή το βράδυ εγκαινιάζεται και μας προσκαλεί να το γνωρίσουμε από κοντά.

Είναι το μοναδικό γυμναστήριο στην Πάτρα αποκλειστικά για γυναίκες που ξεκίνησε δυναμικά ενώ πολύ σύντομα κατάφερε να πετύχει το στοίχημα και να κερδίσει το γυναικείο πληθυσμό της πόλης.

Ο Μάκης Κοτίνης ο οποίος προέβει στη δημιουργία του νέου χώρου εξόπλισε το γυμναστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που όμως προσφέρουν μια μοναδική ολοκληρωμένη εκγύμναση σε κυκλική προπόνηση μέσα σε 30’ λεπτά.

Στα εγκαίνια του «Women Only Gym» θα βρεθούν φίλοι, γνωστοί και γυναίκες που ξέρουν πώς να φροντίζουν το σώμα τους και όλοι όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το νέο τρόπο γυμναστικής που συστήνει το γυμναστήριο.


Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν τις προσφορές που ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 3 Οκτωβρίου ενώ όπως αναγράφεται και στην επίσημη πρόσκληση «Ελάτε με την παρέα σας και κερδίστε». 

Θα είμαστε εκεί για να περάσουμε όμορφα και γιατί όχι να «κάνουμε» ένα δώρο στον εαυτό μας!