Η Πάτρα απέκτησε ένα αρτοποιείο με μoντέρνο design λαχταριστές λιχουδιές και πεντανόστιμο ψωμί!

Ο «Παύλος και ξερό ψωμί» μεταφέρθηκε από την Κορίνθου στην Αμερικής 62 λίγο πιο έξω από την Πάτρα δημιουργώντας το «αδερφάκι» του αρτοποιείου στην Ευβοίας 17.

Το βράδυ της Παρασκευής έγιναν τα εγκαίνια του φούρνου και το "παρών" έδωσε αρκετός κόσμος για να ευχηθεί στους ιδιοκτήτες καλή αρχή στο νέο τους ξεκίνημα που είμαστε σίγουροι πως θα πάει εξαιρετικά.

Η Ιωάννα Διονυσοπούλου και ο Παύλος Διονυσόπουλος υποδέχθηκαν τον κόσμο και τους κέρασαν λιχουδιές από το «βουτυρένιο οπλοστάσιο» τους που το εφοδιάζουν καθημερινά με τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες για ένα υπέροχο και γευστικό αποτέλεσμα.


Το «Παύλος και ξερό ψωμί» δεν θα μπορούσε να είναι πιο μοντέρνο αφού θέλει να διατηρήσει την «παραδοσιακή» φιλοσοφία του. Εκεί θα βρείτε αχνιστό φρεσκοκομμένο espresso πολλά είδη ψωμιού και δεκάδες επιλογές από κουλούρια, βουτήματα, κριτσίνια, γλυκά, κρύα σάντουιτς και σφολιατοειδή για να συνοδεύσετε τον καφέ σας στα stands που διαθέτει το κατάστημα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το κρουασάν με λαχταριστή σοκολάτα bueno!


Πρόκειται για μια επιχειρηματική ιδέα μια οικογένειας από την Πάτρα που έφερε στην πόλη λίγο από το μεράκι των παλιών φούρνων.

Ένας καλαίσθητος χώρος που κατά καιρούς παρουσιάζει νέες γευστικές προτάσεις που θα λατρέψετε. Εκεί που η παραγωγή του ψωμιού γίνεται ιεροτελεστία και που το «θέαμα» προηγείται της θεϊκής γεύσης!

Καθημερινά ανοιχτά από τις 05.00 π.μ – 11.00 μ.μ στην Αμερικής 62 με πολύ καλές τιμές σε όλα τα προϊόντα!