Χαμός έγινε τις προάλλες σε πολυκατοικία της οδού Τσαμαδού, λίγο πιο κάτω από το σημείο που κάνουν πιάτσα ιερόδουλες από την Αφρική.

Η μία ψηλή Αφρικάνα, με πάνω από 1.75 ύψος είχε «ψαρέψει» έναν νεαρούλη, γύρω στα 17 με 18 και μέσα από τις συζητήσεις όλα έδειχναν ότι το deal είχε κλείσει. Η Αφρικάνα κοπέλα περπατούσε μπροστά με τον νεαρό παιδί να την ακολουθεί, κατευθυνόμενοι σε ακάλυπτο πολυκατοικίας της περιοχής για να κάνουν την  δουλειά τους.

Ξαφνικά και προτού μπει η Αφρικάνα στον ακάλυπτο οι φωνές μιας γυναίκας από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας ξεσήκωσαν τη γειτονιά και έκαναν τον νεαρό να το βάλει στα πόδια. «Που το πας το  μικρό παιδί μ…, βρ…» φώναζε η γυναίκα. «Μην τολμήσει και μπεις μέσα θα γίνει χαμός» την προειδοποίησε, ενώ  και μικρός δεν γλίτωσε από τις φωνές της:

«Εσύ ρε μικρέ το ξέρει η μαμά σου» του είπε, «δεν μπορείς να βρεις μία της ηλικίας σου; Μα τόσο μ… είσαι;».  Όπως καταλαβαίνετε ο «μικρός» εραστής μέσα στην αγωνία του για να μην το πάρει χαμπάρι κανείς, ακούγοντας τις φωνές τις γυναίκας, αισθάνθηκε ντροπή και τρομοκρατήθηκε, αφήνοντας την ιερόδουλη και τα σχέδια της, βάζοντας το στα πόδια.

Όσο για την Αφρικάνα το έσκασε και αυτή και έγινε καπνός από το σημείο. Σύμφωνα με τα όσα έλεγε η γυναίκα που φώναζε στους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας η συγκεκριμένη ιερόδουλη είχε ξαναπάει «πελάτη» της στον ακάλυπτο…