Το λένε «παιδότοπο»,  όμως σύμφωνα με τις συνθήκες λειτουργίας, που θέλουν να επιβάλλουν οι υπεύθυνοι του, μάλλον πρόκειται περισσότερο για…  στρατόπεδο συγκέντρωσης, παρά με παιδότοπο. Η καταγγελία γονέα στο patrasevents.gr για παιδότοπο κοντά σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Πάτρας, είναι χαρακτηριστική, καθώς σύμφωνα με αυτήν, η συμπεριφορά των υπευθύνων του χώρου, είναι εν γένει  απαράδεκτη.

Όπως αναφέρουν καταγγελίες γονέα, ο υπεύθυνος του χώρου, σε πρόσφατο παιδικό πάρτι απαγόρευσε στα παιδιά να ανεβαίνουν στον όροφο που βρίσκονταν οι γονείς τους, στους οποίους μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος αν κάτι τους συμβεί!

Μάλιστα, τους έκανε και υποδείξεις για το πως θα πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με ιδιαίτερα προσβλητικό και δυναμικό τρόπο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του γονέα, απαγόρεψε την χρήση ορισμένων παιχνιδιών, ενώ παράλληλα τους απαγόρευσε και την έξοδο από τον χώρο όπου βρίσκονται τα παιχνίδια.

Αποτέλεσμα ήταν τα παιδάκια, όχι μόνο να μην μπορούν να πηγαίνουν στον χώρο όπου κάθονταν οι γονείς, αλλά να μην μπορούν ούτε να πάνε τουαλέτα για να κάνουν την ανάγκη τους! Οι απαγορεύσεις όμως ήταν το λιγότερο, στο  παιδικό πάρτι.  Ο υπεύθυνος εκεί προχώρησε και σε προσβολές ορισμένων παιδιών, χαρακτηρίζοντας – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – έναν 7χρονο παιδάκι μεγαλόσωμο και υπερκινητικό.

Όταν μάλιστα το παιδάκι τόλμησε να του αντιμιλήσει ο υπεύθυνος έκανε συστάσεις στους γονείς, τονίζοντας τους ότι επειδή είναι ανυπάκουο δεν θα το ξαναδεχθεί στον χώρο! Το έδιωξε άλλωστε, από το χώρο των παιχνιδιών, τιμωρώντας το όπως του είπε γιατί κάνει φασαρία και ότι για αυτό, δεν μπορεί να παίξει με τους φίλους του!

Όπως αναφέρει η καταγγελία: «Όταν παραπονεθήκαμε ο ''υπεύθυνος '' κατασκεύασε ιστορίες,  όπως ότι το παιδί έδερνε τα άλλα (σημειωτέων υπάρχουν 7 μητέρες μάρτυρες για του λόγου το αληθές που κοιτούσαν συνέχεια το παιδί και ουδέποτε άπλωσε το χέρι του σε άλλα)». Οι γονείς στην πλειοψηφία τους  έφυγαν δυσαρεστημένοι από το παιδικό πάρτι, όπως και τα περισσότερα παιδάκια, καθώς η συμπεριφορά των υπευθύνων του παιδότοπου, δεν τους άφησε ούτε να διασκεδάσουν, ούτε να χαρούν το παιχνίδι τους.

Ο γονέας μάλιστα που κάνει την καταγγελία αναφέρει ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Εμπορίου &Τουρισμού που ανήκει το εν λόγο κατάστημα, ενώ τονίζει τα εξής: «Λυπάμαι για τα χρήματα που δόθηκαν από τους γονείς για το πάρτη,  δεδομένου ότι όχι μόνο είναι ανίκανοι να χειριστούν παιδιά , αλλά δεν μπορούν να υποστηρίξουν επιχειρηματικά αυτό που κάνουν και όλα  αυτά μπροστά στα μάτια των εν δυνάμει πελατών τους  και σε λίγο ανύπαρκτων …

Θερμά συλλυπητήρια. Αν ο συγκεκριμένος υπεύθυνος θέλει να λειτουργεί ο χώρος με παιδιά ως ησυχαστήριο, δεν θα έπρεπε να το ονομάσει παιδότοπο, αλλά μάλλον στρατόπεδο συγκέντρωσης». Τα συμπεράσματα δικά σας…