The time has come! Η Παναχαϊκή και η Πατρινή πυγμαχία ετοιμάζονται για να φιλοξενήσουν μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην Πάτρα, διεθνούς και πανελλήνιου βεληνεκούς.

Μιλάμε ασφαλώς για το «6th Gala Boxing» που θα πραγματοποιηθεί στις 16 με 17 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής, στην Αγυιά.
Τα ονόματα μεγάλα. Οι διακρίσεις και οι τίτλοι τους πολλοί. Οι αγώνες συναρπαστικοί. Κάθε αγώνας και ένας μεγάλος τελικός, κάθε πυγμάχος με την δική του ιστορία στην Α΄ κατηγορία, στην Εθνική ομάδα, στα Ελληνικά και διεθνή ring.

57 ημέρες πριν από το «6th Gala Boxing» και οι πρωταθλητές ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την δική τους γιορτή, για την δική τους διοργάνωση.
Μία διοργάνωση που σκοπεύει να τους φιλοξενήσει στα ρινγκ της και να τους αναδείξει αυτό που βγαίνει μέσα από την ψυχή τους: Την καρδιά του πρωταθλητή!

Γιατί όλοι τους είναι πρωταθλητές.  Το “Who is Who” θα γίνει σε λίγες ημέρες, με κοινό στόχο το “fight the good fight”, όπως αυτοί ξέρουν να κάνουν σε κάθε αγώνα, όπως διδάσκει η ίδια η διοργανώτρια, η ίδια η Παναχαϊκή όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική Πυγμαχία.

Η Πάτρα θα είναι εκεί! Στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Στο «Sports hall: Παναχαϊκή Γ.Ε". Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Στο «6th Gala Boxing»! Στη συνάντηση των πρωταθλητών…