Όλα δείχνουν ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδος του υγρού στίβου, Νόρα Δράκου, θα παραμείνει στην Πάτρα, ωστόσο, θα αλλάξει "στρατόπεδο".

Η Δράκου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να φύγει από τον ΝΟΠ ο οποίος δεν της έχει κάνει καμία κρούση για την ανανέωση της συνεργασίας του μαζί της. Αντίθετα η Νόρα έχει δεχθεί προτάσεις από συλλόγους της Αθήνας, όπως ο Εθνικός Πειραιώς, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, ενώ κρούση της έχει κάνει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Το πιθανότερο όμως σενάριο για την πρωταθλήτρια Ελλάδος είναι να «μετακομίζει» στην ΝΕΠ  που έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να την αποκτήσει στο έμψυχο δυναμικό της και να παραμείνει στην Πάτρα. Ωστόσο, οριστική απόφαση δεν υπάρχει ακόμα. Αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Θυμίζουμε ότι η Δράκου δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που έγινε τον Αύγουστο στο Βερολίνο, λόγω του τραυματισμού της, όμως ήδη είναι αρκετά καλά και προπονείται για τις επόμενες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες.