Πάνω από 600.000 ευρώ λείπουν από το ταμείο σε υποκατάστημα τραπέζης της Πάτρας με ένα πρώην υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος να κατηγορείται για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Πάτρας, στέλεχος της τράπεζας με μεγάλη θέση, έκανε διακίνηση ποσών σε λογαριασμούς γνωστών επιχειρηματιών της Πάτρας. Ο τρόπος που φέρεται να έβαζε τα χρήματα στην τσέπη του ήταν πονηρός και αποτελεσματικός όπως αποδείχτηκε. Καλύπτοντας κάθε φορά το ποσό που έλειπε, εκμεταλλευόταν την επιστροφή των χρημάτων, αφήνοντας για αυτόν το υπόλοιπο το οποίο το διαχειριζόταν προφανώς ο ίδιος.

Σταδιακά συγκεντρώθηκε όμως μία "μαύρη τρύπα" στα ταμείο που σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ξεπεράσει τα 600.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν πουθενά! Το όλο θέμα έχει απασχολήσει δεκάδες επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες της Πάτρας οι οποίοι ζητούν από την τράπεζα να μάθουν τα ποσά που έχουν αφαιρεθεί από τους λογαριασμούς τους και τι έχουν απογίνει τα χρήματα.

Η τράπεζα, όμως, παρά το γεγονός ότι η υπεξαίρεση έχει διαπιστωθεί και είναι βεβαιωμένη, με τον υπάλληλο να έχει ήδη απολυθεί, δεν τους ενημερώνει για το τι απέγιναν τα χρήματα τους. Πρόκειται για μεγάλα χρηματικά ποσά. Όπως έχει γίνει γνωστό μόνο από έναν γιατρό λείπουν πάνω από 150.000 ευρώ, ενώ σε άλλους Πατρινούς επιχειρηματίες έχουν αφαιρεθεί πάνω από 10.0000 ευρώ από τους λογαριασμούς τους.  

Οι Πατρινοί που έχουν χάσει τα χρήματα τους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ετοιμάζουν ήδη μαζικές αγωγές ενάντια στην τράπεζα. Όσο για τον υπάλληλο αναζητά τρόπους να συγκεντρώσει τα χρήματα και να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην υπεξαίρεση.