Ξεκίνησε το Παμπελοποννησιακό Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Γεωργίου για την επέτειο της άγριας δολοφονίας του Παύλου Φύσσα πριν από ένα χρόνο στο Κερατσίνι. Μέχρι τις 8 περίπου το βράδυ είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Γεωργίου πάνω από 400 νεαροί για την αντιφασιστική εκδήλωση, ενώ μεταξύ αυτών υπήρχαν και εργάτες από την Νέα Μανωλάδα που κρατούσαν πανό.

Παράλληλα, στην Πλατεία Όλγας, όπως και στο Παράρτημα, έχουν ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνονται νεαροί από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι συγκεντρωμένοι στην Πλατεία Γεωργίου θα πραγματοποιήσουν στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Σε επιφυλακή βρίσκεται πάντως η ΕΛΑΣ για την αποφυγή επεισοδίων με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να είναι διασκορπισμένες στο κέντρο της πόλης. Εξάλλου έχει δοθεί εντολή στις τράπεζες να κατεβάσουν τα ρολά για να αποφευχθούν ζημιές από πιθανά επεισόδια. Μετά την πορεία τα Χορευτικά Τμήματα του Δήμου θα χορέψουν στην πλατεία Γεωργίου.

Παρέμβαση στην πορεία θα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες και το ΠΑΜΕ, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα συγκέντρωση είχε και το ΜΕΤΑ. Εξάλλου, Σύλλογος Οικότροφων Εστίας Ρίου του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ διοργανώνει αντιφασιστική συναυλία στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Αγ. Νικολάου.